Κυριακή, 26 Αύγουστος 2018 13:56

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Καλή εικόνα στο πρώτο φιλικό

Γράφτηκε από τον

 

Καλή εικόνα είχε στο πρώτο της φιλικό τεστ η Θύελλα Χαρακοπιού, που αντιμετώπισε την Πέμπτη στην Καλαμάτα, την Αναγέννηση Παραλίας.

Αυτό επισήμανε ο προπονητής της ομάδας Παντελής Τσιγαρίδης σε σύντομη δήλωση του χθες στο “Notosport”: “Για πρώτο φιλικό είχαμε πολύ καλή εικόνα και ειδικά στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε και κούραση γιατί έχουμε ξεκινήσει μια εβδομάδα την προετοιμασία μας ”.

Η Θύελλα γνώρισε την ήττα με 4-2 και τα δύο γκολ της ομάδας σημείωσαν οι Κουτσολίας και Πετσόπουλος.

Σήμερα θα δώσει το δεύτερο της φιλικό, αντιμετωπίζοντας τον Ολυμπιακό Ανάληψης σε παιχνίδι που έχει οριστεί να αρχίσει στις 6 το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Μεσσήνης. Ο Παντελής Τσιγαρίδης αναμένεται να χρησιμοποιήσει στο παραπάνω φιλικό, όλου τους παίκτες που θα έχει στη διάθεση του.

Οσον αφορά την προετοιμασία, συνεχίζεται κανονικά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με τους παίκτες να ακολουθούν όλο το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Πήρε Βαγιακάκο

Με την απόκτηση του νεαρού Γιάννη Βαγιακάκου (φωτό), η Θύελλα Χαρακοπιού ολοκλήρωσε τις κινήσεις ενίσχυσης από το θερινό μεταγραφικό παζάρι. Πρόκειται για 16χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος αγωνιζόταν τη χρονιά που πέρασε στην παιδική ομάδα της Καλαμάτας.