Κυριακή, 26 Αύγουστος 2018 14:20

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Με απουσίες η προετοιμασία

Γράφτηκε από τον

Με απουσίες πολλών παικτών του συνεχίζει ο Απόλλωνας Πεταλιδίου την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι πιο πολλοί παίκτες της ομάδας, αυτή την περίοδο, λόγω και του τουρισμού, δουλεύουν και είναι δύσκολο να παρακολουθούν όλες τις προπονήσεις στη διάρκεια της προετοιμασίας. Επίσης υπάρχουν και άλλοι που σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ολοκληρώσουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και θα μπορούν να τεθούν κανονικά στη διάθεση του προπονητή Γιώργου Μηλίτση (φωτό).

Συγκεκριμένα οι Γιάννης Ξαρχάκος και Θανάσης Φωτόπουλος θα ξεκινήσουν προπονήσεις μέσα στο επόμενο διάστημα, ενώ οι Κώστας Πανταζόπουλος και Διαμαντής Πετρόπουλος αυτή την περίοδο υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία. Ο Πανταζόπουλος που επέστρεψε από τον Πάμισο, όπου είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού, πήρε μετάθεση στην Καλαμάτα και αναμένεται από τις 15 Σεπτεμβρίου να ξεκινήσει τις προπονήσεις. Ο Πετρόπουλος επίσης πήρε μετάθεση για την Καλαμάτα, όμως δεν έχει βρει χρόνο για να ακολουθήσει το πρόγραμμα της προετοιμασίας. Εκτός από τους παραπάνω παίκτες, όπως προαναφέραμε, υπάρχει και άλλοι που δουλεύουν και θα ενσωματωθούν στην ομάδα από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά.

Στις προπονήσεις συμμετέχει ο Ηλίας Ζωτάι για λίγο καιρό ακόμη καθώς στη συνέχεια θα φύγει στην Αθήνα.

Δύο μεταγραφές

Τις προηγούμενες ημέρες η ομάδα του Πεταλιδίου πραγματοποίησε τις πρώτες της μεταγραφές. Συγκεκριμένα απέκτησε τον 23χρονο τερματοφύλακα Λευτέρη Ρακόπουλο, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στον Α.Ο. Φαραί και τον 16χρονο αμυντικό Κώστα Ψυχογιάννη, που έπαιζε στο Δαναό, ενώ ήταν μέλος στις μικτές παίδων και νέων της ΕΠΣΜ.

Με τις παραπάνω δύο προσθήκες, καλύφθηκαν κάποια από τα κενά που έχει η ομάδα, ενώ από τη στιγμή που θα αποχωρήσει ο Ζωτάι, υπάρχει για την απόκτηση ενός επιθετικού. Βέβαια δεν θα είναι η μόνη κίνηση, αφού στόχος είναι να αποκτηθούν τουλάχιστον δύο παίκτες.

Οπως σημειώνουν στο Πεταλίδι, το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό και έτσι θα χρειαστεί να προχωρήσουν σε 2-3 προσθήκες, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πιο δυνατή.

Μάλιστα ο προπονητής Γιώργος Μηλίτσης σχετικά με αυτό δήλωσε χθες στο “Notosport”: “Τη νέα χρονιά θα στηριχθούμε κυρίως στα παιδιά που έμειναν στην ομάδα, στους ντόπιους και κάνουμε προσπάθειες ώστε να την ενισχύσουμε όπου υπάρχουν κενά. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε κάτι καλό στο πρωτάθλημα. Πιστεύουμε ότι αυτό που θα παρουσιάσουμε θα είναι κάτι ωραίο ώστε να έρχονται και οι φίλαθλοι να ευχαριστιούνται, παρακολουθώντας τα παιχνίδια της ομάδας”.

Πρώτο φιλικό

Σήμερα ο Απόλλωνας θα δώσει το πρώτο του φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας, καθώς θα αντιμετωπίσει στο Πεταλίδι τον Χανδριναϊκό. Ο Γιώργο Μηλίτσης βέβαια δεν θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, αφού όπως αναφέραμε παραπάνω, πολλά από τα παιδιά εργάζονται.