Δευτέρα, 27 Αύγουστος 2018 14:18

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ξανά στα “ερυθρόλευκα” ο Γρηγόρης Αναστασόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ξανά στα “ερυθρόλευκα” ο Γρηγόρης Αναστασόπουλος

 

 

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Τέλλο Αγρα βρίσκεται ο Γρηγόρης Αναστασόπουλος.

Ο 30χρονος μέσος τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση του Γαργαλιανιώτικου συλλόγου και αυτό που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές για να ντυθεί εκ νέου στα “ερυθρόλευκα”.

Ο Αναστασόπουλος πέρυσι έπαιξε μέχρι το Γενάρη στον Τέλλο Αγρα και ύστερα αγωνίστηκε το δεύτερο μισό της περιόδου στην Α.Ε. Γαργαλιάνων. Εκτός από τον Αγρα όπου έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών, έχει φορέσει ακόμη τις φανέλες της Εράνης και του Μιλτιάδη και είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει δύναμη και ποιότητα στη μεσαία γραμμή της ομάδας του Κώστα Στυλιανόπουλου.

Ο Αναστασόπουλος μάλιστα αγωνίστηκε και στο φιλικό που έδωσε ο Αγρας το Σάββατο στο Μελιγαλά με τον Εθνικό.

Κοντά και σε Παυλόγιαννη,

ανανέωσε ο Γεωργόπουλος

Το ίδιο συνέβη και με τον Γιώργο Παυλόγιαννη, με τον οποίο η διοίκηση του Αγρα είναι κοντά σε συμφωνία. Ο Παυλόγιαννης είναι 33 χρονών μεσοεπιθετικός και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στον Μιλτιάδη και παλιότερα στη Μεθώνη.

Από εκεί και πέρα η διοίκηση του Τέλλου Αγρα ανακοίνωσε πως ανανέωσε τη συνεργασία με τον 30χρονο αμυντικό Κώστα Γεωργόπουλο, ο οποίος ήταν επί σειρά ετών αρχηγός της ομάδας των Γαργαλιάνων.

Φιλική ήττα 4-2 από Εθνικό

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι οι “ερυθρόλευκοι” έδωσαν το Σάββατο φιλικό στο Μελιγαλά με τον Εθνικό και ηττήθηκαν με σκορ 4-2. Ο Αγρας είχε ορισμένες απουσίες, ενώ ο Κώστας Στυλιανόπουλος χρησιμοποίησε αρκετούς πιτσιρικάδες. Και τα δύο γκολ του Αγρα σημείωσε ο Γιώργος Βέλλης. Να σημειώσουμε πως το Σάββατο ο Τέλλος Αγρας θα δώσει το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, υποδεχόμενος τον Ηρακλή Καλαμάτας για την β’ φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Τέλος, αλλαγή είχαμε και στα διοικητικά της ομάδας των Γαργαλιάνων. Συγκεκριμένα α’ γενικός αρχηγός ανέλαβε ο Κωστής Βέργης έπειτα από την οικειοθελή αποχώρηση του Νίκου Καμπύλη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο Καμπύλης πάντως παραμένει στη διοίκηση και θα βοηθήσει από άλλο πόστο.