Δευτέρα, 27 Αύγουστος 2018 18:40

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αρχίζει σήμερα το τρέξιμο

Γράφτηκε από τον

 

Την πρώτη του προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα κάνει σήμερα στις 7.30 το απόγευμα ο Πανιώνιος στο δημοτικό γήπεδο “Γιώργος Λουκαρέας”.

Η διοίκηση έχει δώσει ραντεβού με το νέο προπονητή Γιώργο Γκέγκα και τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια της ομάδας στις 6.45 το απόγευμα. Εκεί θα γίνει η πρώτη συνάντηση και γνωριμία ανάμεσα στους παλιούς και τους νέους παίκτες και αφού η διοίκηση του καλωσορίσει όλους, θα τους ενημερώσει σχετικά με τους στόχους της ομάδας τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά. Θα ακολουθήσει ομιλία από τον προπονητή Γιώργο Γκέγκα, ο οποίος θα τους ενημερώσει με τη σειρά του για το πρόγραμμα της προετοιμασίας και αφού παραλάβουν το αθλητικό υλικό θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο για να αρχίσουν το τρέξιμο.

Στο γήπεδο δεν θα δώσουν το παρών όλοι οι παίκτες, αφού κάποιοι λόγω και της θερινής σεζόν εργάζονται και έτσι έχει αποφασιστεί ο καθιερωμένος αγιασμός να γίνει άλλη ημέρα που θα είναι όλοι κοντά στην ομάδα.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Πανιώνιος δεν άλλαξε πολύ το έμψυχο δυναμικό του. Οι περισσότεροι παίκτες ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα και έγιναν 5 προσθήκες με κάποιους από τους παίκτες να έχουν φορέσει ξανά την “κυανέρυθρη” φανέλα. Οι παίκτες που αποκτήθηκαν είναι οι Γιώργος Νιάρχος, Βασίλης Σπανός, Μιχάλης Κώστας, Βασίλης Κοντοθανάσης και Χρήστος Πετρόγιαννης.