Δευτέρα, 27 Αύγουστος 2018 19:06

ΑΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ξεκινά προπονήσεις στη φυσική της έδρα

Γράφτηκε από τον

 

Στη φυσική της έδρα, το δημοτικό γήπεδο Δυτικής Παραλίας (πρώην Σφαγείων) επιστρέφει σήμερα, μετά από χρόνια η ΑΕΚ Καλαμάτας, καθώς στις 7.30 το απόγευμα θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση για την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.

Νωρίτερα, στα αποδυτήρια θα υποδεχτούν τον προπονητή Δημήτρη Μάλαμα (φωτό) και τους ποδοσφαιριστές μέλη της διοίκησης και αφού τους μιλήσουν για τους στόχους που έχει η “κιτρινόμαυρη” ομάδα τη νέα σεζόν, στη συνέχεια θα παραλάβουν το αθλητικό υλικό και θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο για την πρώτη προπόνηση της περιόδου.

Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων κάποιων παικτών, αποφασίστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός να πραγματοποιηθεί κάποια άλλη ημέρα, όταν όλοι θα συμμετέχουν στο καθημερινό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Δημήτρη Μάλαμα, ο οποίος θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας για δεύτερη σερί χρονιά, έχουν προχωρήσει τις επαφές με κάποιους παίκτες ώστε να ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, ώστε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής. Για την ώρα οι μοναδικές μεταγραφές είναι ο έμπειρος επιθετικός Αντώνης Χριστόπουλος, που έπαιζε στη Σπερχογεία και ο γκολκίπερ Παναγιώτης Αναστασόπουλος, που αποκτήθηκε από τον Αστέρα Βαλύρας.