Τρίτη, 28 Αύγουστος 2018 17:13

Την Κυριακή ξεκινά το τρέξιμο ο Νέος Αρις

Γράφτηκε από τον
Την Κυριακή ξεκινά το τρέξιμο ο Νέος Αρις

 

Την προσεχή Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει ο Νέος Αρις την προετοιμασία του για το πρωτάθλημα της Β’ τοπικής.

Η πρώτη έχει προγραμματιστεί για τις 6 το απόγευμα στο γήπεδο του Αρι, εκεί όπου η διοίκηση και ο νέος προπονητής Παναγιώτης Πεφάνης θα υποδεχτούν τους παλιούς ποδοσφαιριστές και τους νεοαποκτηθέντες. Θα γίνει ομιλία σχετικά με τους στόχους που έχει η ομάδα τη νέα χρονιά από τους παράγοντες της ομάδας και στη συνέχεια αφού μοιραστεί το αθλητικό υλικό στους παίκτες, θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο, πρώτα για τον καθιερωμένο αγιασμό και στη συνέχεια για να πραγματοποιήσουν την πρώτη προπόνηση.

Σύμφωνα με τη διοίκηση στόχος της ομάδας στο πρωτάθλημα είναι να κερδίζει κάθε παιχνίδι και στο τέλος να γίνει το ταμείο. Από εκεί και πέρα να προσπαθήσουν οι παίκτες να παίζουν καλό ποδόσφαιρο να το ευχαριστιούνται και αν έρθει κάτι καλό, είναι καλοδεχούμενο.

Ο προπονητής Παναγιώτης Πεφάνης στη διάρκεια της χρονιάς θα στηριχθεί στους παρακάτω ποδοσφαιριστές Θανάση Παπαβασιλόπουλο, Κώστα Γεωργακόπουλο (τερματοφύλακες), Κώστα Φλέσσα, Μάριο Ασημακόπουλο, Δημήτρη Βουρλάκο, Βασίλη Αναστασόπουλο, Γιώργο Κάλελη (αμυντικοί), Ιούλιο Σκαλιώτη, Θανάση Μαρκόπουλο, Παναγιώτη Κυριακούλη, Διονύση Μεσσαλά, Γιώργος Κυριόπουλο (μέσοι), Παναγιώτη Μπάκα, Γιάννη Γρίβα (επιθετικοί)., στους νεοαποκτηθέντες Παναγιώτη Γιαννούλη (τερματοφύλακας από Ομόνοια), Γιάννη Κάππο (αμυντικός από Ομόνοια), Γιώργο Καμπουγέρη (αμυντικός από Δόξα Καλαμάτας), Μικέλ Ντίνι (αμυντικός από ΠΑΟΚ Καλαμάτας), Γιάννη Δρακόπουλο (μέσος από Εθνικό Μελιγαλά), στα παιδιά που ξεπέρασαν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και επιστρέφουν, Γρηγόρη Κωστόπουλο (αμυντικός), Διονύσης Τσιριγώτης (αμυντικός), ο οποίος πήγε αρχικά στον Εθνικό Μελιγαλά, αλλά τελικά επέστρεψε) και στο νεαρό Πέτρο Κασεμάι (μέσος), που προωθήθηκε από την παιδική ομάδα.

Αλλες δύο μεταγραφές

Πολύ κοντά στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών που αγωνίζονταν στην Α’ τοπική, βρίσκεται η διοίκηση. Πρόκειται για έναν επιθετικό και έναν μέσο και αν επιτευχθεί συμφωνία μαζί τους αναμένεται να είναι και οι τελευταίες μεταγραφές τη θερινή περίοδο.

Το παιδικό τμήμα

Οι παράγοντες έχουν προχωρήσει τις επαφές με τον παλιό παίκτη Γιώργο Πατρίκη για επαναλειτουργήσει ξανά το παιδικό τμήμα, που είχε αδρανοποιηθεί.

Πέρα από τις κινήσεις για την επαναλειτουργία της παιδικής ομάδας, οι παράγοντες, που είναι παιδιά που προέρχονται από τον Αρη έχουν ξεκινήσει τις προσπάθειες για να οργανωθεί η ομάδα και να λειτουργήσει σε σωστές βάσεις. Η διοίκηση είναι καινούργια και από τις πρώτες κινήσεις φαίνεται ότι προσπαθούν να κάνουν σοβαρή δουλειά και αυτό να έχει διάρκεια.