Τρίτη, 28 Αύγουστος 2018 18:12

ΠΑΜΙΣΟΣ: Απέκτησε τον Βέλγο εξτρέμ Αλβιν Σέγκμπια

Γράφτηκε από τον

Ποιότητα και ταχύτητα προσθέτει στο ρόστερ του ο Πάμισος, με την απόκτηση του Αλβιν Σέγκμπια.

Ο 22χρονος Βέλγος εξτρέμ ήρθε την Τρίτη στη Μεσσήνη και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και στο σημερινό εντός έδρας φιλικό με τη Βάρδα (6 μ.μ). Το νέο απόκτημα των “πρασίνων” γεννήθηκε στις 20 Αυγούστου του 1996 στο Κονγκό. Εχει ύψος 1.76 και αγωνίζεται τόσο ως δεξί όσο και ως αριστερό εξτρέμ.

Εκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Αντερλεχτ, αγωνιζόμενος στην Κ 17 (7 γκολ σε 10 αγώνες). Ακολούθησε η Κ 21 της Σταντάρ Λιέγης (16 γκολ σε 19 αγώνες). Το 2015 πήρε μεταγραφή για την Οστάνδη, όπου εντάχθηκε στην Κ 21 και έπαιξε σε 16 αγώνες (7 γκολ). Για να έρθει η προώθηση στην ανδρική ομάδα την επόμενη σεζόν, όπου έπαιξε σε 11 ματς και είχε 4 τέρματα. Την περσινή σεζόν έπαιξε σε ερασιτεχνικό επίπεδο στο Βέλγιο και πλέον έρχεται στον Πάμισο για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του. Πρόκειται για έναν παίκτη, από τον οποίο περιμένουν πολλά στη Μεσσήνη ενόψει του απαιτητικού πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής.

Η ενίσχυση πάντως δεν σταματά εδώ, μιας και αναμένεται να αποκτηθούν ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Ν' Γκογκό, ο Βελγομαροκινός μέσος Αζίζ Ρέντα και ο Βέλγος μέσος Τόμας Ντεμόλ.

Ο Νίκος Κακαλέτρης έχει εισηγηθεί θετικά, ενώ αντίθετα απορρίφθηκε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Εριβέλτον που αποχώρησε. Οι Ν' Γκογκό και Ρέντα δεν έχουν πάρει πάντως ακόμα την ελευθέρας του από το Τσιλιβή.