Τετάρτη, 29 Αύγουστος 2018 13:34

Ψάχνει επιθετικό ο Τσικλητήρας Πύλου

Γράφτηκε από τον

 

Μπορεί ο Τσικλητήρας να μετρά διψήφιο αριθμό μεταγραφών (12), αλλά το ρόστερ δεν έχει ακόμα κλείσει.

Ο προπονητής Γιώργος Αργυρόπουλος (φωτό) έχει ζητήσει την απόκτηση ενός έμπειρου επιθετικού και η διοίκηση ψάχνει να βρει τον παίκτη που θα σηκώσει το βάρος στο σκοράρισμα.

Αγωνιστικά, η ομάδα της Πύλου έδωσε την περασμένη Κυριακή το τρίτο φιλικό στην προετοιμασία με αντίπαλο τον Απόλλωνα στην Καλαμάτα γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 2-0. Ο Γ. Αργυρόπουλος, που χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, σημείωσε ότι: “Είχαμε μέτρια εικόνα. Μας βγήκε η κούραση από τις συνεχόμενες προπονήσεις. Βγάλαμε πάντως σημαντικά συμπεράσματα και είδαμε αδυναμίες απέναντι σε μια ομάδα, που τη θεωρώ από τα φαβορί για το πρωτάθλημα”.

Πρεμιέρα την Κυριακή στο κύπελλο με Καλλιθέα

Στο φιλικό τραυματίστηκαν οι Καγιανάς, Ιλιάζι με συνέπεια να κρίνεται αμφίβολη η συμμετοχή τους για την πρεμιέρα του κυπέλλου Μεσσηνίας. Ο Τσικλητήρας θα αναμετρηθεί την προσεχή Κυριακή με την Καλλιθέα στο γήπεδο της Μεθώνης στο πρώτο ματς των δύο ομάδων και μία εβδομάδα αργότερα θα γίνει η ρεβάνς. Μετά το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν η ομάδα της Πύλου θα παίξει φιλικό ματς εκτός έδρας με την Ανδρούσα στις 5 Σεπτεμβρίου και στις 12 Σεπτεμβρίου θα μεταβεί στην Κυπαρισσία για να παίξει με τον ΑΟΚ, επίσης σε φιλικό ματς.