Τετάρτη, 29 Αύγουστος 2018 14:02

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Φιλική νίκη 2-0 επί του Τσικλητήρα

Γράφτηκε από τον

 

Ο Απόλλωνας έγινε από χθες η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στη β’ φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας, χωρίς καν να αγωνιστεί!

Και αυτό γιατί το Ασπρόχωμα, με το οποίο θα έπαιζε την προσεχή Κυριακή, ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τη λειτουργία του για τη νέα σεζόν. Ετσι η καλαματιανή ομάδα προκρίνεται χωρίς κόπο και θα περιμένει τον αντίπαλό της στους “16” που θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Α.Ο. Φυτειάς – Διαβολίτσι.

Ο Τάκης Σακελλαρόπουλος θα προσπαθήσει πλέον να βρει αντίπαλο για φιλικό ματς μέσα στο Σαββατοκύριακο, με δεδομένο ότι καθυστερεί η έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Μέχρι σήμερα ο Απόλλωνας έχει δώσει τέσσερα τεστ με αντιπάλους τη Μάνη (νίκη 3-2), τη Σπερχογεία (ήττα 1-0) και τον Τσικλητήρα Πύλου, με τον οποίο έπαιξε τόσο εκτός έδρας (0-0), όσο και στην Καλαμάτα (νίκη 2-0) την περασμένη Κυριακή. Στο εν λόγω φιλικό ο φιλόδοξος σύλλογος είχε θετική παρουσία και πήρε τη νίκη γοήτρου χάρη στα γκολ των Κουτσουρόπουλου και Αλεξόπουλου.

Αγωνιστικά, οι Βασιλόπουλος, Περιβολάρης παραμένουν τραυματίες και η επιστροφή τους υπολογίζεται σ’ ένα περίπου μήνα. Το θετικό πάντως ότι υπάρχει μεγάλη συμμετοχή παικτών στις προπονήσεις.