Τετάρτη, 29 Αύγουστος 2018 16:30

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Θα συμμετάσχει κανονικά σε κύπελλο και πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Θα συμμετάσχει κανονικά σε κύπελλο και πρωτάθλημα

 

Τις τελευταίες ημέρες έντονη κινητικότητα υπάρχει στο Μιλτιάδη, ώστε να προλάβει να δώσει το “παρών” στα ματς του κυπέλλου και στη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής.

Εδώ και καιρό υπήρχε απραξία στην ομάδα, όμως εδώ και λίγες ημέρες οι παράγοντες έχουν ξεκινήσει μια σειρά επαφών για να κλείσουν όλα τα ανοιχτά θέματα που απασχολούν την ομάδα.

Λακριντής και Γεωργακόπουλος στον πάγκο

Από τις πρώτες κινήσεις ήταν η συμφωνία συνεργασίας με τους Κώστα Γεωργακόπουλο και Θανάση Λακριντή, οι οποίοι θα αναλάβουν την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας στη διάρκεια της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν. Ηδη σε συνεργασία μαζί τους έχουν προχωρήσει τις επαφές για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού και βρίσκονται σε αναζήτηση παικτών. Οι παράγοντες καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να στελεχώσει άμεσα το έμψυχο δυναμικό της ομάδας και να συμμετάσχει στις διοργανώσεις του κυπέλλου Μεσσηνίας και του πρωταθλήματος της Α1 τοπικής. Για την ώρα φαίνεται ότι η ομάδα θα στηριχθεί κυρίως στους παίκτες που ήταν και την περασμένη σεζόν στην ομάδα και από εκεί και πέρα θα γίνουν κάποιες κινήσεις ενίσχυσης.

Η προετοιμασία για τη νέα χρονιά θα ξεκινήσει αύριο Πέμπτη στο γήπεδο του Πύργου, ώστε οι παίκτες να μην πάνε απροπόνητοι στο πρώτο ματς κυπέλλου. Βέβαια το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα είναι πως λόγω της τουριστικής περιόδου πολλά παιδιά δουλεύουν και γι’ αυτό δεν έχουν αρκετό χρόνο να διαθέσουν σε προπονήσεις.