Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018 18:25

Ξεκίνησε η δουλειά στην ΑΕΚ Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Ξεκίνησε η δουλειά στην ΑΕΚ Καλαμάτας

Την πρώτη της προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο και πρώτη στη φυσική της έδρα, το δημοτικό γήπεδο Δυτικής Παραλίας (πρώην Σφαγείων) πραγματοποίησε τη Δευτέρα η ΑΕΚ Καλαμάτας.

Οι παράγοντες της ομάδας, ο πρόεδρος Σπύρος Λαπιώτης και οι συνεργάτες του Ηλίας Βρεττάκος, Βασίλης Πλεμμένος, Κώστας Τριαντόπουλος, Χρήστος Καράγιωργας, Λυκούργος Καρολεμέας υποδέχτηκαν στο χώρο των αποδυτηρίων τον προπονητή Δημήτρη Μάλαμα (συνεχίζει για 2η σεζόν) και τους ποδοσφαιριστές και αφού τους μοίρασε το αθλητικό υλικό, βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και ξεκίνησαν την προετοιμασία, που περιελάμβανε χαλαρό πρόγραμμα προπόνησης.

Οι στόχοι για τη νέα περίοδο θα γνωστοποιηθούν με την ολοκλήρωση της μεταγραφικής ενίσχυσης και το πιθανόν την ημέρα που θα γίνει και η επίσημη έναρξη της χρονιάς με τον καθιερωμένο αγιασμό. Στην προχθεσινή το “παρών” έδωσαν αρκετοί παίκτες, μεταξύ αυτών και τα έως τώρα μεταγραφικά αποκτήματα, Αντώνης Χριστόπουλος, Παναγιώτης Αναστασόπουλος, Γιώργος Κοντούλης, Γιάννης Ρούσεφ και Νίκος Καλογερόπουλος. Βέβαια υπήρχαν και απουσίες αφού κάποιοι παίκτες δούλευαν.

Η διοίκηση συνεχίζει τις επαφές της με διάφορους παίκτες, μιας και στόχος είναι να αποκτηθούν ακόμη δύο σε θέσεις που έχει ανάγκη η ομάδα και όπως φαίνεται με αυτούς θα ολοκληρωθεί η μεταγραφική ενίσχυση.