Τετάρτη, 29 Αύγουστος 2018 18:57

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Εργασίες στο γήπεδο

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Εργασίες στο γήπεδο

 

Σε εργασίες βελτίωσης, συντήρησης και καθαρισμού εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου του δημοτικού γηπέδου Πεταλιδίου, προχώρησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Μεσσήνης.

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε καθαρισμός εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, κόπηκαν τα χόρτα και απομακρύνθηκαν διάφορα άχρηστα πράγματα και σκουπίδια που υπήρχαν σε όλο το χώρο. Από εκεί και πέρα είχαν συντήρηση στα αποδυτήρια και έγιναν αλλαγές στην περίφραξη και στα μπεκ για να ποτίζεται καλύτερο ο φυσικός χλοοτάπητας του γηπέδου.

Πέρα από τις παραπάνω εργασίες η διοίκηση του Απόλλωνα βρίσκεται σε συνεχείς επαφές το τελευταίο διάστημα με τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου ώστε να μπει κερκίδα που θα ωφελήσει την ομάδα, καθώς θα μπορεί πιο οργανωμένα να κόβει εισιτήρια για να καλύπτει τα έξοδα της, αλλά και οι φίλοι της ομάδας να μπορούν άνετα να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια και να συμπαρασταθούν στους παίκτες.

Ηδη από την πλευρά του δήμου ετοιμάζεται μελέτη σχετικά με την κερκίδα, αλλά και για την ανακατασκευή ή τη δημιουργία καινούργιων χώρων για αποδυτήρια. Οπως υποστηρίζουν από τη διοίκηση το μεγαλύτερο βάρος και οι προσπάθειες θα γίνουν για να κατασκευαστεί κερκίδα και μετά να προχωρήσουν και σε άλλες εργασίες πάντα σε συνεργασία με το δήμο Μεσσήνης.