Πέμπτη, 30 Αύγουστος 2018 13:02

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Ενίσχυση στην άμυνα με Βαγγέλη Βαβαρούτσο

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Ενίσχυση στην άμυνα με Βαγγέλη Βαβαρούτσο

Μία ακόμα αξιόπιστη λύση για το κέντρο της άμυνας έχει από χθες ο Παναγιώτης Πολίμος, καθώς η Α.Ε. Μάνης συμφώνησε με τον Βαγγέλη Βαβαρούτσο.

Ο ικανός αμυντικός αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Ανδρούσα και αποτελεί το 10ο κατά σειρά θερινό απόκτημα των νεοφώτιστων στην Α’ τοπική.

Οι Μανιάτες έχουν αποκτήσει ακόμα τους Γιάννη Χελά, Δημήτρης Καλογερόπουλο, Ηλία Δουρούμη, Βαγγέλη Χελά, Βασίλη Μπεγέτη, Αλέξανδρο Ζακολί, Βασίλη Τζίφα, Γιάννη Μάλαμα και Γιάννη Μιχαλέα.

Οι παραπάνω κινήσεις δείχνουν τις υψηλές προσδοκίες που έχει η Α.Ε. Μάνης στο νέο πρωτάθλημα. Στόχος βέβαια είναι να διαγράψει μια αξιόλογη πορεία και στο κύπελλο Μεσσηνίας, που ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο. Πρώτος αντίπαλος της Μάνης ο Ηρακλής Κυπαρισσίας σε διπλές αναμετρήσεις, με την πρώτη να διεξάγεται αυτή την Κυριακή στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ. Εκτός πλάνων είναι μόνο ο Μπεγέτης, που θα απουσιάσει για προσωπικούς λόγους. Τέλος να σημειωθεί ότι από το τεχνικό τιμ έχει αποχωρήσει εδώ και μέρες για προσωπικούς λόγους ο Κώστας Μίντζηρας. Ετσι η διοίκηση βρίσκεται σε αναζήτηση συνεργάτη του προπονητή Παναγιώτη Πολίμου.