Σάββατο, 04 Ιανουάριος 2014 11:49

Με νέο πρόσωπο αλλά ίδιο στόχο θα πάει στη Μανωλάδα η "Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον

Δύο από τους τέσσερις παίκτες που αγωνίζονται από την μεσαία γραμμή και μπροστά στην "Μαύρη Θύελλα" δεν θα δώσουν το παρών στο αυριανό ματς με την Νέα Μανωλάδα, το πρώτο του 2014. Ο Μπόρις Οντσβόνγκ παραμένει στην Ιταλία λόγω του γνωστού θέματος που προέκυψε τις τελευταίες μέρες με τον άνθρωπο που τον έφερε στην ομάδα. τον Λ. Κουράτολο, ενώ ο Θοδωρής Πούτσης είναι τιμωρημένος.


Η Μεσσηνιακή ομάδα λοιπόν θα πάει αναγκαστικά με νέο πρόσωπο στην Μανωλάδα αύριο καθώς οι Καλαντζής και Καραχάλιος θα πλαισιωθούν από άλλους παίκτες, πιθανότατα τους Γεωργακόπουλο και Αθανασόπουλο (θέση διεκδικεί και ο Ηλιόπουλος).
Ωστόσο ο στόχος των Μεσσηνίων δεν αλλάζει. Παρά τα προβλήματα (θα λείπει και ο τραυματίας Τριανταφυλλάκης ενώ το δελτίο του νεοαποκτηθέντα Νίκου Λιόλιου δεν εκδόθηκε και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής), η "Μαύρη Θύελλα" θα πάει στην Ηλεία με στόχο να διευρύνει το σερί των έξι συνεχόμενων νικών που έχει στο πρωτάθλημα και να συνεχίσει την προσπάθεια της να αναρριχηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.
Αγωνιστικάμ, η χθεσινή προπόνηση έγινε στο γήπεδο του Διαβολιτσίοτ ενώ σήμερα θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδα με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία. Μετά το τέλος της ο Μίλτος Γκόφας θα ανακοινώσει στους ποδοσφαιριστές ποιοι θα βρίσκονται στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής.

Δηλώσεις Γκόφα,
Κωνσταντόπουλου

Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο προπονητής Μίλτος Γκόφας και ο ποδοσφαιριστής Αντώνης Κωνσταντόπουλος.
Ο κ. Γκόφας δήλωσε: "Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί έρχεται μετά από διακοπή πρωταθλήματος και κρύβει κινδύνους. Θα κοιτάξουμε να είμαστε έτοιμοι και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει ώστε να μην μας επηρεάσει η διακοπή. Πάντα το πρώτο παιχνίδι μετά από διακοπή όπως αυτή λόγω των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς χρειάζεται προσοχή". Οσο για την προπόνηση ανέφερε: "Ολα κύλησαν πολύ καλά. Κάναμε προπόνηση σε ένα υπέροχο γήπεδο και ευχαριστούμε τόσο την ομάδα του Διαβολιτσίου, αλλά και το δήμο της περιοχής για τη διευκόλυνση που μας παρείχαν ώστε να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας".
Ο Αντώνης Κωνσταντόπουλος δήλωσε: "Πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι είναι από τα πιο σημαντικά. Αυτό γιατί το βαθμολογικό όφελος που θα έχουμε από αυτό το παιχνίδι θα είναι πιο σημαντικό απ' ότι σε όλα τα άλλα. Βέβαια και η Δόξα έχει τους δικούς της στόχους, αλλά αυτό το παιχνίδι πιστεύω ότι πρέπει να το πάρουμε για να μην πάνε στράφι τα επίσης σημαντικά αποτελέσματα, που έχουμε πάρει σε προηγούμενα ματς. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι".

Εκδρομή
οι «Bulldogs»

Ο Σύνδεσμος φιλάθλων - οπαδών Καλαμάτας «Bulldogs» διοργανώνει την Κυριακή εκδρομή στην Μανωλάδα για τον αγώνα με την Δόξα νέας Μανωλάδας.  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα γραφεία του συνδέσμου στο Ιστορικό Κέντρο (δίπλα από το Bar Bar) καθημερινά από 9-12 μ.μ. και στο κατάστημα «Art Music» (Αρτέμιδος 108, ώρες καταστημάτων). Η τιμή συμμετοχής είναι 5 ευρώ.

Σφυρίζει ο Δημητρόπουλος

Το ματς της Δόξας με την Καλαμάτα θα διαιτητεύσει ο Δημητρόπουλος από την Δυτική Αττική, με βοηθούς τους Ντζουροπάνο και Οικονόμου, επίσης από την Δυτική Αττική. Ο Νάσκος από την Αργολίδα θα είναι παρατηρητής του αγώνα.