Παρασκευή, 31 Αύγουστος 2018 13:11

Πήρε Μαραγκούλια ο Πανιώνιος

Γράφτηκε από τον

Με τα χρώματα του Πανιωνίου θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Ηλίας Μαραγκούλιας.

Ο 24χρονος μέσος της Ανδρούσας συμφώνησε με την καλαματιανή ομάδα, που ενισχύεται σημαντικά στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο στόχος του Πανιωνίου στο νέο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α1 τοπική.

Η προετοιμασία για την “κυανέρυθρη” ομάδα ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα, με την πρώτη προπόνηση να γίνεται φυσικά στο δημοτικό γήπεδο “Γιώργος Λουκαρέας”. Λίγο πριν βγουν στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες για να ξεκινήσουν το τρέξιμο οι παράγοντες ενημέρωσαν τους παίκτες για τους στόχους της ομάδας τη χρονιά που έρχεται. Στους στόχους αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και ο προπονητής Γιώργος Γκέγκας, που σημείωσε: “Βασικός στόχος της ομάδας τη φετινή χρονιά είναι η άνοδος. Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να είμαστε αγαπημένοι σαν μια οικογένεια”.

Ο Γιώργος Γκέγκας παράλληλα με το πρόγραμμα της προετοιμασίας ασχολείται και με τα φιλικά παιχνίδια, όπου έχει ξεκινήσει τις επαφές για να βρει ομάδες για να κλείσει δύο παιχνίδια για την επόμενη εβδομάδα.