Κυριακή, 02 Σεπτέμβριος 2018 13:28

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Με Θύελλα το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν

Γράφτηκε από τον

 

Ως ένα καλό φιλικό τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας, αντιμετωπίζουν στον Απόλλωνα Πεταλιδίου, το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, που είναι για το κύπελλο Μεσσηνίας.

Συγκεκριμένα, ο Απόλλωνα θα υποδεχτεί σήμερα Κυριακή στις 6 το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο Πεταλιδίου τη Θύελλα Χαρακοπιού στο πρώτο παιχνίδι της Β’ φάσης.

Ο προπονητής Γιώργος Μηλίτσης (φωτό) μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα που ετοιμάζει για το ματς στα δύο αποκτήματα, τους Λευτέρη Ρακόπουλο, Κώστα Ψυχογιάννη. Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Μιχάλη Πολίτη, που αποτελεί το 3ο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, την θερινή σεζόν, γιατί μέχρι χθες το μεσημέρι δεν είχε εκδοθεί το δελτίο του από την ΕΠΟ. Ο 24χρονος αμυντικός μέσος (δεξιός μπακ χαφ), έφυγε τον περασμένο Ιανουάριο από την ομάδα του Πεταλιδίου για να αγωνιστεί στην Α’ τοπική και τον Α.Ο. Φαραί και τις τελευταίες ημέρες γύρισε ξανά στον Απόλλωνα.

Σχετικά με το παιχνίδι, ο πρόεδρος Μιχάλης Αυγουλέας, δήλωσε χθες στο “Notosport”: “Το ματς κυπέλλου με τη Θύελλα Χαρακοπιού, το αντιμετωπίζουμε ως ένα σοβαρό φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας. Είναι άλλο ένα τεστ στο οποίο θα συνεχίσουμε το μοντάρισμα της ομάδας, ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη στο πρωτάθλημα”.

Κατά τα άλλα η διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του Πάμισου για να πάρουν έναν ή δύο παίκτες. Η ομάδα της Μεσσήνης είχε αποκτήσει τον Ρομέο Μπογκντάνι, πέρσι τέτοια εποχή, με μεταγραφή και στο πλαίσιο αυτό ο Απόλλωνας έχει ζητήσει ή την επιστροφή του στην ομάδα (με τη μορφή δανεισμού) ή αν μπορούν οι “πράσινοι” να παραχωρήσουν έναν ή δύο παίκτες. Το θέμα αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα. Από εκεί και μετά μέλη της διοίκησης έχουν προχωρήσει τις συζητήσεις με έμπειρο επιθετικό και προσπαθούν να κλείσουν άμεσα τη συμφωνία συνεργασίας.