Σάββατο, 01 Σεπτέμβριος 2018 16:15

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Απέκτησε τον έμπειρο Γιώργο Γεωργακόπουλο

Γράφτηκε από τον

 

Πρόσθεσε εμπειρία στην αμυντική του γραμμή ο Πανιώνιος που χθες έκανε δικό του, τον αμυντικό Γιώργο Γεωργακόπουλο.

Με την παραπάνω κίνηση γίνεται ξεκάθαρο, πως στόχος του προπονητή Γιώργου Γκέγκα είναι η θωράκιση της αμυντικής γραμμής ώστε να μην απειλείται ιδιαίτερα ο Πανιώνιος στη διάρκεια της σεζόν από τους επιθετικούς των αντιπάλων ομάδων.

Ο Γιώργος Γεωργακόπουλος είναι έμπειρος αμυντικός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Ηρακλή Καλαμάτας. Πλέον το μόνο που απομένει για να κλείσει το θέμα της ενίσχυσης είναι η απόκτηση ενός ακόμη παίκτη, για την ακρίβεια ενός μέσου. Ηδη έχουν γίνει επαφές με κάποιους υπό απόκτηση παίκτες και γίνεται προσπάθεια να οριστικοποιηθεί η συμφωνία μαζί του όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να μπει άμεσα στο πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Από εκεί και πέρα οι προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά στο δημοτικό γήπεδο “Γιώργος Λουκαρέας”, ενώ μέσα στην εβδομάδα που ακολουθεί αναμένεται να ενσωματωθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι απουσίαζαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Εκτός από τις προπονήσεις, ο Πανιώνιος θα αρχίσει και τα φιλικά, έτσι ώστε ο Γιώργος Γκέγκας να προχωρήσει στο κτίσιμο της ομάδας. Ηδη έχουν κλειστεί δύο, το ένα είναι την προσεχή Τετάρτη στις 6 το απόγευμα με την Αναγέννηση Παραλίας, παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο Δυτικής Παραλίας (πρώην Σφαγείων) και το επόμενο είναι το Σαββατοκύριακο με τον Αίαντα. Θα διεξαχθεί στο “Γ. Λουκαρέας”, αλλά η ημέρα θα ξεκαθαρίσει με την οριστικοποίηση του προγράμματος των δεύτερων αγώνων της Β’ φάσης του κυπέλλου. Για τη μεθεπόμενη Τετάρτη έχει γίνει επαφή για φιλικό στο Βλαχόπουλο με την τοπική ομάδα χωρίς να έχει οριστεί η ώρα έναρξης.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ