Δευτέρα, 03 Σεπτέμβριος 2018 13:08

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-0: Ολα θα κριθούν στη ρεβάνς

Γράφτηκε από τον

 

Δεν βρήκαν δρόμο προς τα δίχτυα οι παίκτες της Κυπαρισσίας και του Ολυμπιακού Καλαμάτας στο χθεσινό ματς που έγινε στην Τριφυλιακή πόλη, με συνέπεια το 0-0 να αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς εν όψει της ρεβάνς σε μια εβδομάδα στην Καλαμάτα.

Και οι δύο προπονητές Τάκης Παναγόπουλος και Γιώργος Γρηγορόπουλος χρησιμοποίησαν αρκετούς νεαρούς παίκτες και έμειναν ευχαριστημένοι σε γενικές γραμμές από την εικόνα των ομάδων τους.

Στο 15’ η σέντρα σουτ του Κ. Κωνσταντόπουλου έφυγε παράλληλα από την εστία, με τον Δημητρτακάκη να μην προλαβαίνει. Στο 28’ ο ΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κ. Κωνσταντόπουλο να εκτελεί το κόρνερ και τον Χρονόπουλο να πιάνει το σουτ με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 32’ με το σουτ του Αλεξανδρόπουλου που απέκρουσε ο Δασκαλόπουλος. Στο 37’ το σουτ από πλάγια θέση του Δημητρακάκη βρήκε σε ετοιμότητα τον Αντωνόπουλο.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 60’ οι “ερυθρόλευκοι” είχαν ένα καλό σουτ με τον Κολιό που έδιωξε με υπερένταση ο Δασκαλόπουλος, ενώ επτά λεπτά αργότερα το σουτ του Τσαναλία δεν βρήκε στόχο.

Η Κυπαρισσία είχε την τελευταία καλή στιγμή στο ματς στο 85’ με τον Χρονόπουλο να βγάζει με κάθετη πάσα τετ α τετ τον Κ. Κωνσταντόπουλο που έκανε αδύναμο πλασέ και ο Αντωνόπουλος μπλόκαρε.

Διαιτητής ήταν ο Γκούμας και βοηθοί οι Μιχαλόπουλος και Σταυρόπουλος.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Δασκαλόπουλος, Σπυρόπουλος, Θεοχαρόπουλος, Αριδάς, Μιτρόφ, Ανδρουτσής, Γ. Κωνσταντόπουλος (85’ Θ. Κωνσταντόπουλος), Νικολόπουλος, Χρονόπουλος, Δημητρακάκης (71’ Ζαφείρης),  Κ. Κωνσταντόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αντωνόπουλος, Τσαναλίας, Σταυρόπουλος, Κορομηλάς, Γαβράς, Ζέππος, Μπέρμπερη, Κολιός (75’ Μπούνας), Αλεξανδρόπουλος, Μπαζάνης (80’ Ν. Μάλαμας),  Αναγνωστόπουλος (70’ Κ. Μάλαμας).