Δευτέρα, 03 Σεπτέμβριος 2018 16:25

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ 1-0: Ο Πατσιώτης πλήγωσε την πρώην ομάδα του

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ 1-0: Ο Πατσιώτης πλήγωσε την πρώην ομάδα του

Ο νεοφώτιστος στην Α’ τοπική Ολυμπιακός Ανάληψης ήταν ο μεγάλος νικητής στο γειτονικό ντέρμπι με την Ανδρούσα.

Οι “ερυθρόλευκοι” επικράτησαν με 1-0 χάρη σε γκολ ενός πρώην παίκτη των φιλοξενούμενων.

Ο Νίκος Πατσιώτης, σ’ ένα γνώριμο γι’ αυτόν γήπεδο (από το πέρασμά του στον Πάμισο), πλήγωσε με πλασέ έξω από την περιοχή στο 65’ την Ανδρούσα και έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό για την πρόκριση στους “16” του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Η Ανδρούσα αγωνίστηκε από το 45’ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κακογιάννη με δεύτερη κίτρινη κάρτα (κάτι είπε στην κερκίδα). Πέρα όμως από το αριθμητικό μειονέκτημα η Ανδρούσα πλήρωσε και την αστοχία της.

Είχε δοκάρι με τον Τσώνη στο 60’ και χαμένα τετ α τετ με τους Χαρμπίλα, Ξεροβάσιλα, Αντ. Καλογερόπουλο, Κακογιάννη!

Ετσι ο Ολυμπιακός βρήκε τη μία φάση που έψαχνε με τον Πατσιώτη στο 65’ και πήρε προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στην Ανδρούσα.

Το ματς διαιτήτευσε ο Ρέκκας, με βοηθούς τους Παλλαδινό και Γαλακούτη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Καραμπάτος, Δ. Ανδρεάδης, Αγγ. Ανδρεάδης, Ζερβάκος, Σωτηριάδης (60’ Δημητρόπουλος), Μ. Παναγιωτόπουλος, Πατσιώτης, Παπανικολόπουλος, Α. Θεοδωρακόπουλος (55’ Κ. Παναγιωτόπουλος), Παπαβασιλόπουλος (89’ Μιχαλόπουλος), Αβιζιώτης (80’ Καραματσούκης).

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Κακογιάννης, Γκούνης, Βασιλογιαννακόπουλος, Ιμεράσι, Χαρμπίλας (70’ Θεοδοσόπουλος), Τσώνης (75’ Μπάλλας). Μπερερής, Αντ. Καλογερόπουλος, Δασκαλάκης, Ξεροβάσιλας.