Δευτέρα, 03 Σεπτέμβριος 2018 16:55

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ – Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 4-2: Νίκη με ανατροπή (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ – Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 4-2: Νίκη με ανατροπή (φωτό)

Με ανατροπή στο σκορ ο Χανδριναϊκός κατάφερε να κερδίσει χθες στην έδρα του την Α.Ε. Αβίας με 4-2 και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Ηταν ένα παιχνίδι με 6 γκολ, δύο πέναλτι –το ένα χαμένο– και αρκετές ευκαιρίες για να βάλουν κι άλλο γκολ οι δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν αρχικά το προβάδισμα με 2-0. Λίγο έλλειψε μάλιστα να πετύχουν και 3ο γκολ πριν οι γηπεδούχοι προχωρήσουν στην ανατροπή.

Στο 14’ ο 15χρονος Σπύρος Γεωργουλέας κατάφερε -στην πρώτη του συμμετοχή για φέτος- να δώσει το προβάδισμα στην Α.Ε. Αβίας. Συγκεκριμένα στο 15’ από σέντρα του Αθ. Καρδάση και κεφαλιά πάσα του Γεωργαντά, με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λύσσαρη και “έγραψε” το 0-1.

Στο 24’ οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν και δεύτερο γκολ, το οποίο πέτυχε αμυντικός. Ο Γ. Βαβαρούτσος έκανε τη σέντρα στην περιοχή και ο Μαρκολέφας προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα με το τακουνάκι, αλλά την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του και έτσι έγινε το 0-2. Στο 31’ σε σουτ του Γεωργουλέα, η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού και ο διαιτητής Ζαρακοβίτης σφύριξε πέναλτι. Ο Γεωργίκος το εκτέλεσε για να αποκρούσει ο Λύσσαρης πέφτοντας στην αριστερή του γωνία. Στο 35’ από φάουλ του Ορ. Σαχινάι, ο Ράτσεφ με κεφαλιά μείωσε σε 1-2. Στο 50’ ο Καραμπάτσος με σουτ ισοφάρισε σε 2-2. Στο 62’ ο Ορ. Σαχινάι με σουτ έβαλε μπροστά στο σκορ τον Χανδριναϊκό κάνοντας το 3-2. Στο 78’ ο Μπουντάς ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από αμυντικό και ο διαιτητής Ζαρακοβίτης έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Γιάνναρης και διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Λύσσαρης, Καρλής (83’ Ραδιώτης), Φ. Κοντός, Γερμάνης, Μαρκολέφας, Μπουντάς (83’ Κλ. Σαχινάι), Ορ. Σαχινάι, Ράτσεφ (75’ Μηλιώνης), Καραμπάτσος (70’ Γιάνναρης), Σταματελόπουλος, Μεμουσάι.

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Κολοκούβαρος (80’ Μπεκιάρης), Αθ. Καρδάσης, Γεωργίκος (70’ Ψαρρέας), Αποστολίδης, Τζανετέας, Γ. Καρδάσης, Κ. Κορμπής, Γεωργαντάς, Γ. Βαβαρούτσος, Δ. Κορμπής, Γεωργουλέας (46’ λ.τρ. Μητσέας).