Δευτέρα, 03 Σεπτέμβριος 2018 17:20

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΜΕΘΩΝΗ 3-0: Καθάρισε στο δεύτερο ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

 

Με τέρματα που σημείωσε στο β’ ημίχρονο, η Σπερχογεία κέρδισε προχθές στο “Π. Γεωργανάς”, τη Μεθώνη με 3-0 και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Καλό παιχνίδι για την εποχή, κάτω από αφόρητη ζέστη με αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, όπου οι “ταύροι” είχαν τις περισσότερες, ενώ κατάφεραν να αξιοποιήσουν τρεις από τις πολλές που έκαναν και να φτάσουν στην επικράτηση.

Τα γκολ

Στο 57’ μπροστινή μπαλιά του Παπαγιαννόπουλου για τον Γιακουμή, αυτός τη γύρισε στην περιοχή για τον Κωστόπουλο, που με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0. Στο 86’ ο Γιακουμής μπήκε στην περιοχή και με ωραία κίνηση απέφυγε τον Κανελλόπουλο και με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 2-0. Στο 92’ από κόρνερ του Γιακουμή ο Λαγωνικάκος με κεφαλιά σημείωσε το 3-0.

Καλές στιγμές

Στο 20’ μπροστινή μπαλιά του Καραγιάννη στον Γιακουμή, αυτός από τη γραμμή σχεδόν της μεγάλης περιοχής προσπάθησε να σκοράρει με σουτ, όμως έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Κανελλόπουλου. Στο 28’ από σέντρα του Δημητρίου ο Γιακουμής σούταρε για να αποκρούσει αρχικά ο Κανελλόπουλος, η μπάλα έφτασε στο Δημητρίου που έκανε το συρτό διαγώνιο σουτ και η μπάλα κατέληξε άουτ δίπλα σχεδόν από τη ρίζα της κάθετης δοκού. Στο 38’ μπροστινή συρτή πάσα του Γιακουμή στον Κωστόπουλο, αυτός μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα άουτ, ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 72’ κοντινό σουτ του Καραγιάννη, η μπάλα κόντραρε σε Παπανικολόπουλο και πρόλαβε ο Κανελλόπουλο και μπλόκαρε, πριν ο Καραγιάννης επιχειρήσει νέα προσπάθεια για γκολ. Στο 83’ σέντρα του Δημητρίου δεν βρήκαν διαδοχικά οι Γιακουμής (στο α’ δοκάρι) και Καραγιάννης (στο β’ δοκάρι) να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Στο 90’ μπαλιά του Ηρ. Καραχάλιου για τον Δημητρίου αυτός μπήκε στην περιοχή έκανε το ψηλοκρεμαστό πλασέ για να αποκρούσει ο Κανελλόπουλος και στην επαναφορά νέο σουτ του Δημητρίου μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Μεθώνης.

Αλλες ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Βουρνάς (1’ σουτ, 25’ κεφαλιά), Τρυφωνόπουλος (32’ φαλτσαριστό σουτ), Καραγιάννης (43’ φαλτσαριστό σουτ) και Παπαγιαννόπουλος (48’ σουτ, 74’ σουτ).

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Νικολόπουλος με βοηθούς διαιτητές τους Τσαβδαρίδη και Παναγιωτόπουλο.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Καλλιντέρης, Δημητρίου, Ε. Δωδεκάτος (88’ Κουμπανάκης), Λαγωνικάκος, Γ. Δωδεκάτος, Παπαγιαννόπουλος, Κωστόπουλος, Ηρ. Καραχάλιος, Ι. Καραχάλιος (82’ Μωραγιάννης), Καραγιάννης, Γιακουμής.

ΜΕΘΩΝΗ: Κανελλόπουλος, Κότη, Μπάμπαλης, Πανανικολόπουλος, Βασιλόπουλος, Ηλιόπουλος, Τρυφωνόπουλος (71’ Κοτσίρης), Σαμπάνι, Βουρνάς (60’ Σούλι), Τσατάς, Τριανταφυλλάκης (88’ Ασημάκης).