Δευτέρα, 03 Σεπτέμβριος 2018 19:52

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ 3-2: Aφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς

Γράφτηκε από τον

 

Ανοιχτούς λογαριασμούς σε ό,τι αφορά την πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου άφησαν χθες στο Πεταλίδι ο τοπικός Απόλλωνας με τη Θύελλα Χαρακοπιού (φωτό κάτω), όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-2.

Στο σκορ προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με γκολ σχεδόν από τα αποδυτήρια. Μόλις στο 2’ ο Κούτρης με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 20’ ο Γ. Κορμπής με σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 35’ ο Ζωτάι με σουτ έβαλε μπροστά στο σκορ τον Απόλλωνα “γράφοντας” το 2-1. Στο 65’ η Θύελλα έφερε προσωρινά το ματς στα ίσια, ισοφαρίζοντας σε 2-2 με κεφαλιά του Στασινόπουλου ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Κουκέα. Στο 68’ ο Γ. Κορμπής σουτ έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους πετυχαίνοντας το 3-2.

Η ομάδα του Πεταλιδίου ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Ζωτάι στο 75’, ύστερα από φραστικό διαπληκτισμό που είχε με τον Παπαγεωργίου, στον οποίο ο διαιτητής Νικολόπουλος έδειξε κίτρινη κάρτα.

ΠΕΤΑΛΙΔΙ: Ρακόπουλος, Ψυχογιάννης, Κωτσάκης, Γ. Παναγόπουλος, Γιαννόπουλος, Φωτόπουλος, Θερριός, Ι. Παναγόπουλος (80’ Καπρουλάς), Ζωτάι, Χούτος, Γ. Κορμπής (70’ Ξαρχάκος).

ΘΥΕΛΛΑ: Ποτηριάδης, Σκόθος (70’ Κυριακάκης), Μαρκάκης, Ορφανός, Παπαγεωργίου, Πετσόπουλος, Τσίρμπας, Κουτσολίας (83’ Βασιλογιαννακόπουλος), Κ. Στασινόπουλος, Κούτρης, Κουκέας.