Τρίτη, 04 Σεπτέμβριος 2018 12:53

ΠΑΜΙΣΟΣ: Φιλικό τεστ στο Αργος με Ενωση Λέρνας

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Φιλικό τεστ στο Αργος με Ενωση Λέρνας

 

Το τρίτο φιλικό τεστ της προετοιμασίας του και πρώτο μακριά από τη Μεσσήνη θα δώσει αύριο Τετάρτη ο Πάμισος.

Οι Νησιώτες θα μεταβούν στο Αργος για να αντιμετωπίσουν τη νεοφώτιστη στη Γ’ εθνική Ενωση Λέρνας, καθώς το προγραμματισμένο για τις 5 Σεπτεμβρίου φιλικό με τον Παναρκαδικό στη Μεσσήνη ματαιώθηκε.“Κατόπιν αιτήματος της ομάδας του Παναρκαδικού, το προγραμματισμένο φιλικό για Τετάρτη ματαιώνεται. Με γνώμονα την εξέλιξη αυτή και με γρήγορες κινήσεις της διοίκησης, η ομάδας μας θα δώσει αντ' αυτού φιλικό αγώνα την προσεχή Τετάρτη με αντίπαλο την Ένωση Λέρνας στο Άργος”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Παμίσου.

Η ομάδα της Μεσσήνης έδωσε προχθές και το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν με αντίπαλο τον Α.Ο. Φαραί για την πρώτη φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας. Οι “πράσινοι’ παρότι αγωνίστηκαν με σύνθεση ανάγκης λόγω των πολλών απουσιών, νίκησαν με 4-1.

Ο Σαραντόπουλος (2 γκολ) και οι Αριστομενόπουλος, Οδ. Δημητρακόπουλος υπέγραψαν την πρώτη νίκη της σεζόν και μετέτρεψαν σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς στη Μεσσήνη την προσεχή Κυριακή.

Στα μεταγραφικά, ο Πάμισος θέλει να εντάξει στο δυναμικό του τους Ρέντα και Ν’ Γκογκό, που μετέχουν εδώ και καιρό στην προετοιμασία, αλλά ακόμα δεν έχουν αποδεσμευτεί από το Τσιλιβή ώστε να υπογράψουν στους Νησιώτες. Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλες προσθήκες, μιας και το ρόστερ έχει κενά που πρέπει να καλυφθούν για να είναι ο Πάμισος ανταγωνιστικός στη Γ’ εθνική.