Τρίτη, 04 Σεπτέμβριος 2018 15:16

ΠΑΜΙΣΟΣ: Στα πράσινα ο Χρήστος Ρήγας

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Στα πράσινα ο Χρήστος Ρήγας

Η ενίσχυση του ρόστερ του Παμίσου συνεχίζεται παρότι μπήκαμε στο Σεπτέμβριο...

Οι νησιώτες ανακοίνωσαν σήμερα την απόκτηση του 28χρονου μέσου Χρήστου Ρήγα, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Τσικλητήρα Πύλου στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Η ανακοίνωση των “Τριφυλλοφόρων” της Μεσσήνης αναφέρει: “Ποδοσφαιριστής του Παμίσου είναι ο Χρήστος Ρήγας. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας και θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις με τους συμπαίκτες του. Του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν!".

Το "who is who" του Χρήστου Ρήγα

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, είναι ευρέως γνωστός στο μεσσηνιακό ποδοσφαιρικό κοινό, καθώς ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Καλαμάτας, ενώ έχει αγωνιστεί κυρίως σε ομάδες Β' και Γ' Εθνικής (Κεραυνό Κερατέας, Ηλυσιακό, Μελίσσια, Αστέρα Μαγούλας, Καλαμάτα, Τσικλητήρα Πύλου).

Σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή του Ρήγα στον Πάμισο έπαιξε ο Νίκος Κακαλέτρης, που τον είχε παίκτη τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στον Τσικλητήρα και εκτιμά τις ποδοσφαιρικές του αρετές.

H μεταγραφή του Ρήγα δεν θα είναι η μοναδική αυτή την εβδομάδα για τους Νησιώτες, καθώς βρίσκονται σε επαφές με αμυντικό (αναμενόταν χθες το βράδυ στη Μεσσήνη), ενώ θα αποκτηθεί και επιθετικός.

Οσον αφορά τους Ρέντα και Ν’ Γκογκό, δεσμεύονται με το Τσιλιβή και μόνο αν πάρουν τις ελευθέρας τους θα ενταχθούν στον Πάμισο.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ