Τρίτη, 04 Σεπτέμβριος 2018 19:22

Μπαστακός: «Θέλω να επιστρέψω στον Ηρακλή»

Γράφτηκε από τον

Ο Μιχάλης Μπαστακός που βρίσκεται μια ανάσα από την ομάδα του Ηρακλή μίλησε για την επιθυμία του να επιστρέψει στον Κυανόλευκο σύλλογο.

O Καλαματιανός μεσοεπιθετικός μίλησε για το σενάριο επιστροφής του στον Ηρακλή, ενώ ακόμα αναφέρθηκε στα όσα έζησε στο πρώτο του πέρασμα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα είπε:
«Αυτό που συνάντησα τότε στον Ηρακλή, αυτά τα αποδυτήρια και όλοι ήμασταν μια παρέα, δεν τα βρίσκεις πλέον σήμερα. Ο κ.Παντελίδης κράτησε την ομάδα, μας βοηθούσε συνεχώς, είχαμε απίστευτους χαρακτήρες στα αποδυτήρια και τα βρίσκαμε μεταξύ μας» τόνισε αρχικά.

Για την επιστροφή του στον Ηρακλή: «Θέλω να επιστρέψω, νιώθω ότι η ομάδα είναι σαν την οικογένειά μου, ότι είναι πραγματικά το σπίτι μου. Ο κόσμος μου δείχνει αγάπη, ήρθα να κάνουμε μια κουβέντα και οι συζητήσεις είναι σε πολύ καλό δρόμο. Τις επόμενες ώρες θα έχουν λυθεί τα θέματα που υπάρχουν».

Για τον Μυροφορίδη: «Πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα, στόχος είναι η άνοδος. Θα γίνει μια προσπάθεια φέτος για να τα καταφέρει ο Ηρακλής, θέση του είναι η Σούπερ Λιγκ».

Για το ρόστερ που έχει ο φετινός Ηρακλής: «Τα ονόματα που έχει ο Ηρακλής δεν τα έχουν ομάδες ούτε στη Σούπερ Λιγκ, με δουλειά και υπομονή θα επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει».

Για το αν είναι το μεγάλο φαβορί ο Γηραιός: «Καμία ομάδα και κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, το όνομα του Ηρακλή είναι μεγάλο. Εγώ αν έρθω τελικά στον Ηρακλή θα δώσω το 100% για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει».

Για την περσινή του πορεία με τον Αρη: «Δεν πήγαν τόσο καλά τα πράγματα για μένα, δεν πήρα ευκαιρίες και δεν μπόρεσα να δεθώ με την ομάδα. Δεν συγκρίνω φυσικά το δέσιμο που έχω με τον Ηρακλή σε σχέση με τον Αρη. Παίζουν ρόλο όλα σε ένα ποδοσφαιριστή, η χημεία, η ψυχολογία».

Πηγή: sdna.gr