Τετάρτη, 05 Σεπτέμβριος 2018 19:54

Αποχώρησε η Σπάρτη στο 32' του φιλικού με την Δόξα Κατωκοπιάς!

Γράφτηκε από τον
Αποχώρησε η Σπάρτη στο 32' του φιλικού με την Δόξα Κατωκοπιάς!

Η Σπάρτη αποχώρησε στο 32ο λεπτό από τη φιλική αναμέτρηση με Δόξα Κατωκοπιάς κι ενώ η κυπριακή ομάδα προηγείτο με 4-0! Στα σκληρά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων απέδωσαν τη διακοπή οι Λάκωνες.

Έγινε κι αυτό! Φιλική αναμέτρηση διακόπηκε στο 32ο λεπτό κι ενώ η γηπεδούχος ομάδα προηγείτο με 4-0! Η Δόξα Κατωκοπιάς φιλοξένησε τη Σπάρτη στο "Μακάρειο", ωστόσο η ομάδα από τη Λακωνία αποχώρησε λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας στο ματς.

Η ελληνική ομάδα, η οποία αγωνίζεται στη Football League, απέδωσε την αποχώρησή της και διακοπή του φιλικού ματς στα σκληρά μαρκαρίσματα των Κυπρίων.

"Διακόπηκε το φιλικό της Σπάρτης με τη Δόξα Κατωκοπιάς μετά από έντονες αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων. Η συμπεριφορά ορισμένων παικτών των γηπεδούχων και τα σκληρά μαρκαρίσματα των αντίπαλων ήταν η αίτια για να διακοπεί ο αγώνας για να μην έχουμε σοβαρές απώλειες", υποστήριζαν στη Σπάρτη.

Η ενημέρωση της Δόξας, αντίθετα, ήταν πιο λιτή: "Το φιλικό έχει διακοπή λόγω αποχώρησης της ομάδας της Σπάρτης στο 32'".

Πηγή: sport24.gr