Πέμπτη, 06 Σεπτέμβριος 2018 14:51

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Απόφαση έκτρωμα της ΕΠΟ με τους ομίλους!

Γράφτηκε από τον

Οι πληροφορίες πως οι υπεύθυνοι της ΕΠΟ ετοιμαζαν ένα... τερατούργημα όσον αφορά τον καταρτισμό των ομίλων στη Γ' εθνική για τη σεζόν 2018-19 επιβεβαιώθηκε σήμερα..

Συγκεκριμένα οι Μεσσηνιακές ομάδες Καλαμάτα και Πάμισος τοποθετήθηκαν στον 7ο όμιλο με ομάδες από τη Βοιωτία, την Δυτική Αττική, την ανατολική Πελοπόννησο και τα νησιά του Ιονίου! Πρόκειται σαφώς για απόφαση σκάνδαλο από την ΕΠΟ μιας και δεν λήφθηκε υπόψιν ο γεωγραφικός καταρτισμός των ομίλων. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ηλεία και η Αχαϊα τοποθετήθηκαν σtον 8ο όμιλο με ομάδες από τα Δωδεκάνησα και την Ανατολική Αττική! Τα πέρα από κάθε λογικής "μαγειρέματα" της ΕΠΟ φέρνουν τις αντιδράσεις των ομάδων της Μεσσηνίας, της Ηλείας και της Αχαϊας που απειλούν να μην κατέβουν να αγωνιστούν στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ' εθνικής. 

Η σύνθεση του 7ου ομίλου όπου τοποθετήθηκαν οι Μεσσηνιακές ομάδες είναι η εξής:

 

- ΑΟ Εικοσιμίας (ΕΠΣ Κεφαλλονιάς - Iθάκης)
- ΑΟ Κατασταρίου (ΕΠΣ Ζακύνθου)
- Καλαμάτα, Πάμισος (ΕΠΣ Μεσσηνίας)
- Αστέρας Βλαχιώτη, ΑΕ Πελλάνας (ΕΠΣ Λακωνίας)
- Παναρκαδικός (ΕΠΣ Αρκαδίας)
- Ερμιονίδα, Παναργειακός, Ενωση Λέρνας (ΕΠΣ Αργολίδας)
- Ασπρόπυργος, Μανδραϊκός (ΕΠΣ Δυτ. Αττικής)
- Αμβρυσσέας Διστομου, ΑΟ Υπάτου (ΕΠΣ Βοιωτίας)

Κλήρωση στις 12 Σεπτεμβρίου 

Η κλήρωση του πρωταθλήματος ορίστηκε να διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου και η σέντρα μετατέθηκε για τις 30 Σεπτεμβρίου (23 του μήνα είχε αρχικά οριστεί).

Παραιτήθηκε ο Ψαρόπουλος

Από εκεί και πέρα, ο Πρόεδρος της Επιτροπής διοργανώσεων της Ομοσπονδίας και υπεύθυνος για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, Σταύρος Ψαρόπουλος, παραιτήθηκε από το πόστο του καθώς η πρόταση του καταψηφίστηκε με 6-1!

Ο Ψαρόπουλος στην προηγούμενη σύσκεψη όταν και επικράτησε διαφωνία είχε διαμηνύσει πως θα παραιτηθεί, κάτι που συνέβη τελικά μερικές μέρες αργότερα.