Παρασκευή, 07 Σεπτέμβριος 2018 17:20

Βασιλειάδης: "Θα βρεθεί λύση για τη Football League"

Γράφτηκε από τον
Βασιλειάδης: "Θα βρεθεί λύση για τη Football League"

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, τόνισε σε δηλώσεις του ότι έως τις 15 Σεπτεμβρίου θα υπάρχει συμφωνία με την ΕΡΤ για τη Football League και ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει τέλος του μήνα.

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Γιώργος Βασιλειάδης για τη λύση των ανοιχτών θεμάτων στη Football League. Ο υφυπουργός Αθλητισμού βρέθηκε την Τετάρτη (6/9) στο Αίγιο για την προβολή των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων και στο περιθώριο της εκδήλωσης μίλησε στον "Κόσμο της Πάτρας" για τη 2η κατηγορία.

Αρχικά άφησε αιχμές για τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής Λεωνίδα Λεουτσάκο για τον τρόπο που χειρίζεται τα σοβαρά θέματα της κατηγορίας και στη συνέχεια τόνισε: "Θεωρώ ότι θα βρεθεί λύση για όλα τα θέματα και στη Football League. Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου θα έχουμε οριστικοποιήσει με την ΕΡΤ όλα τα θέματα που αφορούν την κατηγορία. Είμαστε σε μια νέα διαπραγμάτευση αυτές τις ημέρες ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση και για την Football League".

Σε ερώτηση για το αν βλέπει καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος και πότε υπολογίζει ότι θα ξεκινήσει, απάντησε: "Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος. Αν προκύψει πιστεύω ότι θα είναι μόνο για μια εβδομάδα και το αργότερο στις 30 Σεπτεμβρίου θα έχουμε έναρξη και στο πρωτάθλημα της Football League".

Πηγή: sport24.gr