Κυριακή, 09 Σεπτέμβριος 2018 12:04

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Σήμερα με Πελλάνα Καστορείου το πρώτο φιλικό μπροστά στον κόσμο της

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Σήμερα με Πελλάνα Καστορείου το πρώτο φιλικό μπροστά στον κόσμο της

 

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι μπροστά στον κόσμο της θα δώσει σήμερα Κυριακή στις 5.30 μ.μ. η Καλαμάτα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Οι “μελανόλευκοι” θα υποδεχθούν μια ομάδα που θα βρουν στο δρόμο τους και στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, την περσινή πρωταθλήτρια Λακωνίας Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου η οποία έχει στον πάγκο της τον Ηλία Αναστασάκο.

Ετσι οι φίλοι της Μεσσηνιακής ομάδας θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν μια πρώτη εικόνα από τη νέα “Μαύρη Θύελλα” με τα πάρα πολλά νέα πρόσωπα, καθώς θυμίζουμε, έχουν γίνει ήδη 20 μεταγραφές.

Αναλυτικά η "Μαύρη Θύελλα" έχει αποκτήσει τους Μπίζο, Μίνγκα, Κόκκαλη, Βούρα, Κασωτάκη, Ψάνη, Τσόπελα, Λαθύρη, Φουάση, Αντωνιάδη, Βοσκόπουλο, Πινδώνη, Μαστραντωνάκη, Αλιατίδη, Νταγκουλού, Χότζα, Ζελέκου, Μάρκοβιτς, Ταμπά και Γκελγκέρια.

Ο τεχνικός της Καλαμάτας Γιάννης Χριστόπουλος δεν θα έχει στην διάθεση του τον τραυματία Νταγκούλου, ενώ δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα.

Θυμίζουμε ότι μέχρι τώρα η Καλαμάτα έχει παίξει ένα φιλικό εκτός έδρας με την Σπάρτη (νίκη 1-0) και ένα ματς κυπέλλου, πάλι εκτός έδρας με την Κόρινθο όπου αποκλείστηκε στην διαδικασία των πέναλτι

5 ευρώ τα εισιτήρια

Τα εισιτήρια του σημερινού αγώνα θα κοστίζουν 5 ευρώ για όλες τις θύρες.

Παράλληλα ανακοινώθηκε ακόμη ότι θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου, ότι τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν με την συνοδεία γονέων, ότι θα λειτουργήσει το γραφείο έκδοσης εισιτηρίων διαρκείας και όσοι φίλαθλοι επιθυμούν θα μπορούν να προμηθευτούν τις κάρτες της νέας περιόδου και τέλος ότι θα λειτουργήσει η μπουτίκ για την αγορά προϊόντων της ομάδας.

Την Τετάρτη η κλήρωση

Τέλος, θυμίζουμε ότι από την Πέμπτη η Καλαμάτα γνωρίζει και τους αντιπάλους της στην Γ’ εθνική. Οι Μεσσήνιοι τοποθετήθηκαν στον 7ο όμιλο ο οποίος έχει συνολικά 14 ομάδες από Βοιωτία, Δυτ. Αττική, Λακωνία, Αρκαδία, Αργολίδα, Κεφαλλονιά, Ζάκυνθο και Μεσσηνία.

Αναλυτικά η σύνθεση του 7ου ομίλου όπου τοποθετήθηκαν οι Μεσσηνιακές ομάδες είναι η εξής:

ΑΟ Εικοσιμίας (ΕΠΣ Κεφαλλονιάς – Iθάκης), ΑΟ Κατασταρίου (ΕΠΣ Ζακύνθου), Καλαμάτα, Πάμισος (ΕΠΣ Μεσσηνίας), Αστέρας Βλαχιώτη, ΑΕ Πελλάνας (ΕΠΣ Λακωνίας)

Παναρκαδικός (ΕΠΣ Αρκαδίας), Ερμιονίδα, Παναργειακός, Ενωση Λέρνας (ΕΠΣ Αργολίδας), Ασπρόπυργος, Μανδραϊκός (ΕΠΣ Δυτ. Αττικής), Αμβρυσσέας Διστόμου, ΑΟ Υπάτου (ΕΠΣ Βοιωτίας).

Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου και η σέντρα στις 30 Σεπτεμβρίου.