Σάββατο, 08 Σεπτέμβριος 2018 13:22

Δελτίο πιστοποίησης για τους προπονητές Α’ και Α1 τοπικής

Γράφτηκε από τον

Από την ΕΠΣ Μεσσηνίας ανακοινώθηκε ότι τα σωματεία της Α' και Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας πρέπει να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους για την έκδοση του Δελτίου Πιστοποίησης του προπονητή τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει ακόμη: “Σε αντίθεση περίπτωση, όσοι προπονητές δεν κατέχουν Δελτίο Πιστοποίησης, τότε δεν έχουν δικαίωμα να καθίσουν στον πάγκο των σωματείων, σύμφωνα με τον Κανονισμό Προπονητών της ΕΠΟ (άρθρο 10 παρ. 2 & 3)

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έκδοση του Δελτίου Πιστοποίησης Προπονητή είναι τα παρακάτω:

1) Αίτηση του σωματείου

2) Φωτοτυπία ταυτότητας προπονητή UEFA ή ΕΠΟ με ημερομηνία λήξης 31.12.2018

3) Δύο έγχρωμες φωτογραφίες

4) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599 ότι ο ενδιαφερόμενος δεν εμπίπτει στα κωλύματα τα προβλεπόμενα εκ του Καταστατικού της ΕΠΟ και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τις διατάξεις του Καταστατικού και των Κανονισμών της ΕΠΟ

5) Επίσημο αποδεικτικό υποβολής της πρόσληψης και πρωτότυπο ιδιωτικό συμφωνητικό με σωματείο, κατατεθειμένο στην αρμόδια ΔΟΥ (φωτοτυπία δε γίνεται δεκτή)

6) Βεβαίωση μέλους σε σύνδεσμο προπονητών

7) Καταβολή παραβόλου 75 Ευρώ στο ταμείο των ΕΠΣ

8) Θεωρημένη και υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση πράξης συναίνεσης.

Υπενθυμίζεται ότι κανένας άλλος δεν μπορεί να αντικαθιστά τον Προπονητή και να κινείται δίνοντας οδηγίες εντός της τεχνικής περιοχής κατά τη διάρκεια αγώνων όλων των Κατηγοριών.

Επίσης Σωματεία που αγωνίζονται στην Β΄ και στη Γ΄ Κατηγορία, έχουν το δικαίωμα να δηλώνουν προπονητή εφόσον ακολουθήσουν την παραπάνω διαδικασία και προσλάβουν Διπλωματούχο Προπονητή”.