Σάββατο, 08 Σεπτέμβριος 2018 15:22

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Αλλες δύο προσθήκες σε άμυνα και επίθεση

Γράφτηκε από τον

 

Πιο δυνατός στην αμυντική και επιθετική γραμμή γίνεται ο Νέος Αρις μετά την απόκτηση του Περικλή Κατσιμαγκλή και του Βαλάντη Τσίκληρα.

Ο πρώτος είναι 19 ετών αμυντικός έπαιζε στον Α.Ο. Φαραί και επιστρέφει μετά από έναν χρόνο στην ομάδα του Αρι. Ο δεύτερος είναι επιθετικός και προέρχεται από ομάδα Α’ τοπικής Αχαΐας, ενώ έχει αγωνιστεί και στις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Αχαΐας.

Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής, ο Νέος Αρις έχει αποκτήσει 7 παίκτες, τους Γιάννη Δρακόπουλο, Γιάννη Κάππο, Παναγιώτη Γιαννούλη, Μικέλ Ντίνι, Γιάννη Θεοδωρόπουλο, Γιώργο Καμπουγέρη και Βασίλη Σταθόπουλο. Με αυτές τις κινήσεις η ομάδα αναμένεται να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β τοπικής και να έχει πρωταγωνιστικούς στόχους.

Σε συζητήσεις με Σαρρή

Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει και το θέμα με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Δημήτρη Σαρρή, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του στη διοίκηση να αποχωρήσει από την ομάδα. Εχουν γίνει κάποιες πρώτες επαφές των παραγόντων μαζί του χωρίς να έχει γίνει κάτι οριστικό. Εντός των ημερών αναμένεται να γίνει νέα συνάντηση ώστε να κλείσει το θέμα.

Η προετοιμασία συνεχίζεται με προπονήσεις στο γήπεδο του Αρι, ενώ την προσεχή Κυριακή η ομάδα θα δώσει φιλικό αγώνα με αντίπαλο τη Δόξα Καλαμάτας. Το φιλικό θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Αρι και έχει οριστεί να αρχίσει στις 6 το απόγευμα.