Δευτέρα, 10 Σεπτέμβριος 2018 14:09

ΠΑΜΙΣΟΣ – Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 8-0: Παράσταση για έναν ρόλο σε ματς... 9Χ9!

Γράφτηκε από τον

 

Στην ιστορία θα μείνει το χθεσινό ματς στη Μεσσήνη ανάμεσα στον Πάμισο και τον Α.Ο. Φαραί, καθώς η καλαματιανή ομάδα παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με εννέα μόλις ποδοσφαιριστές και οι “Νησιώτες” σε ένδειξη fair play αποφάσισαν και αυτοί σε όλο το ματς να παίξουν με 9 παίκτες!

Ετσι οι Νινιός και Αριστομενόπουλος που είχαν δηλωθεί στην αρχική 11άδα δεν ξεκίνησαν και μπήκαν στο β’ μέρος, παίρνοντας τις θέσεις όμως άλλων παικτών, ώστε να μην υπάρχει αριθμητικό πλεονέκτημα.

Ο Πάμισος μετέτρεψε το ιδιαίτερο αυτό παιχνίδι σε παράσταση για έναν ρόλο και νίκησε με το ευρύ 8-0 (3-0 το ημίχρονο), παίρνοντας με δύο νίκες (4-1 το πρώτο ματς) την πρόκριση για τη β’ φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Τρία γκολ σημείωσε ο Σέγκμπια, τρία και ο Ηλιόπουλος, κι από ένα οι Μπογκντάνι και Αριστομενόπουλος.

Να σημειωθεί ότι από τον Α.Ο. Φαραί απουσίαζαν για διάφορους λόγους οι Αφάλης, Μπουζαλας, Παχής, Κουρέας, Βαγγέλι, Μανιατέας και Κοντοθανάσης. Ετσι ο Βαγγέλης Σκουρλέτης είχε μόλις 9 παίκτες διαθέσιμους και σε αυτούς δεν υπήρχε γκολκίπερ, με αποτέλεσμα κάτω από τα γκολπόστ να καθίσει ο Τοντέρικα!

Το ματς διαιτήτευσε ο Σταυρόπουλος με βοηθούς τους Βανικιώτη και Σγουμπόπουλο,

ΠΑΜΙΣΟΣ: Καπατσώρης, Γκίτσης, Σωτ. Δημητρακόπουλος, Κατσιβαρδέας, Μωράκης (46’ Δοδοντσάκης), Ηλιόπουλος (46’ Μπογκντάνι), Κωστάκης (46’ Παπαδόπουλος), Ντεμόλ. Σέγκμπια.

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Τοντέρικα, Ανδρ. Χρονόπουλος, Στ. Μπούνας, Σαμιώτης, Λικάι, Στ. Χρονόπουλος, Μπίτσικας, Ηλ. Μπούνας, Κωνσταντόπουλος..