Δευτέρα, 10 Σεπτέμβριος 2018 17:24

ΧΩΡΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-0: Οι γηπεδούχοι τις εντυπώσεις, οι καλαματιανοί την πρόκριση

Γράφτηκε από τον

 

Η Χώρα πήρε την νίκη χθες με σκορ 1-0, αλλά η Ομόνοια την πρόκριση στους “16” του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Η καλαματιανή ομάδα είχε επικρατήσει με 3-1 στον πρώτο αγώνα και χθες έπαιξε όσο έπρεπε για να πάρει το εισιτήριο.

Τις εντυπώσεις πάντως τις κέρδισε η ομάδα του Δημήτρη Σώκαλη που στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερη, είχε 2-3 καλές στιγμές και πέτυχε το γκολ της νίκης στο φινάλε με τον Γιώργο Καγιά.

Στο 65’ ο Καγιάς έβγαλε τετ α τετ τον Κ. Δημόπουλο που νικήθηκε από τον Λίβα.

Δέκα λεπτά αργότερα το σουτ του Παπαγεωργίου βρήκε σε ετοιμότητα τον Λίβα, με τον Κ. Δημόπουλο να μην μπορεί στην επαναφορά να σκοράρει.

Μια ακόμη ευκαιρία χάθηκε για τη Χώρα στο 80’ με τον Καγιά να σουτάρει και την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό και να καταλήγει κόρνερ.

Τελικά στο 92’ έγινε το 1-0 όταν ύστερα από φάουλ του Σώκαλη, ο Κυριακόπουλος πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Καγιάς με δεύτερη κεφαλιά από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το ματς σφύριξε ο Τσουλάκος, με βοηθούς τον Π. Νικολόπουλο και την Βασιλοπούλου.

ΧΩΡΑ: Μίντζηρας, Θ. Τσόπελας, Κωνσταντόπουλος, Κουτίβας, Κυριακόπουλος, Παπαγεωργίου, Σώκαλης, Τ. Τσόπελας (85’ Μαθιόπουλος), Φ. Δημόπουλος (55’ Γ. Καγιάς), Κ. Δημόπουλος (80’ Μαρκόπουλος), Μωράκης.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ματθαίος Λίβας, Καρδάσης, Μπάλλας, Στυλιανόπουλος, Ν. Σπυρόπουλος (75’ Τζανετάκος), Αρβανίτης, Φέστας, Τάφα, Μπεκιάρης, Μπαλαούρας (90’ Κοστρίβας), Γουδέλης (60’ Μιχελής).

Ντεμπούτο για Μιχελή

Στα αξιοσημείωτα του χθεσινού αγώνα το ντεμπούτο που έκανε ο Στράτος Μιχελής με τη φανέλα της Ομόνοιας.

Ο 36χρονος μεσοεπιθετικός μπήκε στο ματς στο τελευταίο ημίωρο στη θέση του Γουδέλη, επιστρέφοντας μετά από πολλά χρόνια στα Μεσσηνιακά γήπεδα. Να θυμίσουμε πως ο Μιχελής αγωνίστηκε με επιτυχία σε δύο διαφορετικές περιόδους με την "Μαύρη Θύελλα" στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής, ενώ έχει πολλές συμμετοχές σε επαγγελματικές κατηγορίες.