Δευτέρα, 10 Σεπτέμβριος 2018 17:46

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ 0-0: Ολα είχαν κριθεί από το α’ ματς

Γράφτηκε από τον

 

Στο 0-0 έμειναν χθες στο Σουληνάρι ο Τσικλητήρας Πύλου και η Καλλιθέα, αλλά οι τυπικά γηπεδούχοι πήραν το εισιτήριο για τους “16” χάρη στην επιβλητική νίκη με 7-0 στην πρώτη αναμέτρηση.

Η πρόκριση είχε ουσιαστικά κριθεί από την περασμένη εβδομάδα και έτσι ο Γιώργος Αργυρόπουλος έδωσε ευκαιρίες σε αρκετούς νεαρούς παίκτες. Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του Παναγιώτη Βλαχόγιαννη παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι και έδειξαν ότι ξεπέρασαν τη βαριά ήττα στο πρώτο παιχνίδι.

Η Καλλιθέα στάθηκε πολύ καλά χθες και πήρε ένα αποτέλεσμα που θα βοηθήσει στην ψυχολογία για τη συνέχεια.

Οσο για τον Τσικλητήρα, η απόδοσή του δεν ήταν τόσο καλή, αλλά θα μπορούσε στο 90’ να πάρει τη νίκη, όταν ο Σεφεράσι με κεφαλιά (από κόρνερ του Γεωργιάδη) έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Νωρίτερα στο 75’ ο Μπούρδος σκόραρε για την Καλλιθέα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ - με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται γι’ αυτή την υπόδειξη.

Το ματς διαιτήτευσε ο Γεωργαντάς με βοηθούς την Παπαϊωάννου και την Αγγελή.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Σαρρής, Καγιανάς (70’ Σεφεράσι), Κ. Μεμά (60’ Διακουμής), Παπαγεωργίου, Γεωργιάδης, Ιλιάζι (70’ Ζίου), Κοτσοβός, Σούλα (80’ Κουρεμπανάς), Ι. Τρίψας, Χρ. Τρίψας, Τσώνης.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Νικολόπουλος, Αρβανίτης, Κλίσμαν, Κουφός, Σαρδέλης, Αντωναίος, Μπούρδος, Σαμπάνι (82’ Λαορέντι), Ανεστόπουλος, Καραμπάτσος (80’ Τσίρμπας), Τάφα.

(Φωτό αρχείου)