Τρίτη, 11 Σεπτέμβριος 2018 11:44

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Εβδομάδα κυπέλλου και κλήρωσης πρωταθλήματος

Γράφτηκε από τον

 

Θετική ήταν η πρώτη εικόνα που παρουσίασε στους φιλάθλους της η Καλαμάτας, στο Κυριακάτικο φιλικό (2-0) με την ΑΕ Πελλάνας Καστορείου στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Η Μεσσηνιακή ομάδα έδειξε πως διαθέτει πληθώρα παικτών, με τον Γιάννη Χριστόπουλο να έχει τουλάχιστον δύο επιλογές ποδοσφαιριστών για κάθε θέση. Ενα ρόστερ ιδιαίτερα γεμάτο για τα δεδομένα της Γ’ εθνικής, που ασφαλώς θέλει δουλειά και χρόνο για να αποδώσει το μέγιστο δυνατό.

Στην ομάδα που είδαμε προχθές, προστέθηκε από χθες ο Βούρας που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επέστρεψε στις προπονήσεις, η επιστροφή του τραυματία Νταγκούλου αργεί ακόμη ενώ ανοικτό είναι πάντα το ενδεχόμενο απόκτησης ενός επιθετικού ακόμη.

Από εκεί και πέρα, αυτή την εβδομάδα η Καλαμάτα έχει υποχρεώσεις στο Κύπελλο Μεσσηνίας ενώ αύριο υπάρχει και η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής.

Στο Κύπελλο, αύριο στις 5 μ.μ. θα υποδεχθεί τον Χανδριναϊκό στο γήπεδο του Μεσσηνιακού σε νοκ άουτ αγώνα. Αν δεν γίνει κάποια σούπερ έκπληξη και η Καλαμάτα προκριθεί, τότε το Σάββατο ή την Κυριακή θα υποδεχθεί την Εράνη, σε νοκ άουτ αγώνα για την γ’ φάση του θεσμού.

Θα έχει προηγηθεί η αυριανή (Τετάρτη 3 μ.μ.) κλήρωση της Γ’ εθνικής που θα γίνει στην Αθήνα, στην οποία θα παρευρεθεί και ο πρόεδρος της Καλαμάτας Αποστόλης Κουκούτσης. Θυμίζουμε ότι η Καλαμάτα έχει τοποθετηθεί στον 7ο όμιλο μαζί με ΑΟ Εικοσιμίας (ΕΠΣ Κεφαλλονιάς – Iθάκης), ΑΟ Κατασταρίου (ΕΠΣ Ζακύνθου), Πάμισος (ΕΠΣ Μεσσηνίας), Αστέρας Βλαχιώτη, ΑΕ Πελλάνας (ΕΠΣ Λακωνίας), Παναρκαδικός (ΕΠΣ Αρκαδίας), Ερμιονίδα, Παναργειακός, Ενωση Λέρνας (ΕΠΣ Αργολίδας), Ασπρόπυργος, Μανδραϊκός (ΕΠΣ Δυτ. Αττικής), Αμβρυσσέας Διστόμου, ΑΟ Υπάτου (ΕΠΣ Βοιωτίας).