Τετάρτη, 12 Σεπτέμβριος 2018 14:44

Μαφιόζικη επίθεση και ξυλοδαρμός του προέδρου της ΕΠΣ Κορινθίας

Γράφτηκε από τον
Μαφιόζικη επίθεση και ξυλοδαρμός του προέδρου της ΕΠΣ Κορινθίας

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας, Μιχάλης Τσιχριτζής, δέχτηκε μαφιόζικη επίθεση χθες βράδυ (11/9) έξω από το σπίτι του, με αποτέλεσμα να έχει σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και να έχει σπάσει το χέρι του. Ανακοίνωση από την Ενωση.

Μαφιόζικη επίθεση από αγνώστους δέχτηκε χθες αργά το βράδυ (11/9) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας, Μιχάλης Τσιχριτζής, έξω από το σπίτι του στα "Λουτρά της ωραίας Ελένης". Την στιγμή που επέστρεφε, δέχτηκε επίθεση με λοστούς από δράστη που είχε καλυμμένα τα πρόσωπά του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είναι χτυπημένος στο κεφάλι, ενώ έσπασε το χέρι του και θα χρειαστεί επέμβαση. Μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο, αφού ο δράστης τον έριξε κάτω και άρχισε να τον χτυπά στο κεφάλι, στα πλευρά και στα πόδια. Για το λόγο αυτό, θα χρειαστεί να παραμείνει κλινήρης, γεγονός που καταδεικνύει τη βιαιότητα της επίθεσης.

Μάλιστα, η ΕΠΣ Κορίνθου εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καταδικάζει την επίθεση στον Μιχάλη Τσιχριτζή, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως "ένας ακόμη κρίκος προστέθηκε στην αλυσίδα των επιθέσεων σε ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και δυστυχώς οι δράστες παραμένουν ακόμα στο σκοτάδι".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Δ.Σ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Μιχάλης Τσιχριτζής, από αγνώστους, την στιγμή που επέστρεφε στο σπίτι του, καταδικάζει απερίφραστα την άνανδρη αυτή επίθεση και καλεί τις αρμόδιες αρχές να κάνουν ότι είναι δυνατόν ώστε να βρεθούν οι ένοχοι.

Δυστυχώς ένας ακόμη κρίκος προστέθηκε στην αλυσίδα των επιθέσεων σε ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, και δυστυχώς οι δράστες παραμένουν ακόμα στο σκοτάδι.

Εγκληματικές επιθέσεις, απειλές, φθορές περιουσιακών στοιχείων και ξυλοδαρμοί παραγόντων δεν έχουν καμία θέση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού μας, όπως το θέλουμε και τον ονειρευόμαστε.

Κάνουν τεράστιο λάθος όσοι νομίζουν ότι θα επιβάλουν όρους παρακράτους και παρανομίας στο ερασιτεχνικό Κορινθιακό Ποδόσφαιρο.

Το Δ/Σ και υπάλληλοι της Ε.Π.Σ. Κορινθίας καταδικάζουμε την άνανδρη και εγκληματική αυτή επίθεση σε βάρος του προέδρου μας και του ευχόμαστε να βγει από αυτή την περιπέτεια υγιείς και δυνατός να συνεχίσει το έργο του".
Πηγή: sport24.gr