Τρίτη, 07 Ιανουάριος 2014 14:20

Με κάλυψη η Άλφρετον, Ν/G στο Μεστάγια

Γράφτηκε από τον
Με κάλυψη η Άλφρετον, Ν/G στο Μεστάγια

Ένα «μικρό» κουπόνι κρατάμε σήμερα στα χέρια μας με το ντέρμπι του ισπανικού κυπέλλου μεταξύ της Βαλένθια και της Ατλέτικο Μαδρίτης να ξεχωρίζει. Εξάλλου δράση υπάρχει και για την Αγγλία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φιλοξενείται από τη Σάντερλαντ για το θεσμό του Λιγκ Καπ. Πρόκειται για τον πρώτο από τους δύο αγώνες της ημιτελικής φάσης.

 

Με κάλυψη η Άλφρετον Τάουν

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το «Διπλό» Draw No Bet της Άλφρετον με αντίπαλο τη Λίνκολν σε απόδοση 2.05 για την Κόνφερενς. Ξεκάθαρα επηρεασμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, εμφανίστηκε αγνώριστη στην έδρα της Μπαρνέτ και μοιραία ηττήθηκε μετά από ένα σερί πέντε νικών. Εχει ενδιαφέρον η αντίδραση της σήμερα, απέναντι σε μια ομάδα που έχει ψυχολογία και παίζει στην έδρα της. Ουσιαστικά τώρα θα φανεί αν μπορεί να μείνει στην πρώτη πεντάδα ή θα υποχωρήσει. Ο ΜακΓκράθ δεν προλαβαίνει ούτε το σημερινό παιχνίδι, ενώ εκτός παραμένει για ένα ακόμα παιχνίδι ο Λο που παίζει στη δεξιά πλευρά της ομάδας, αμφότεροι με προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό. Εμείς θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους με κάλυψη στην ισοπαλία, αφού σε περίπτωση «Χ» μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας.

No Goal στο Βαλένθια – Ατλέτικο Μ.

Περνάμε στην Ισπανία και συγκεκριμένα στο αγώνα Κυπέλλου, Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης όπου κρατάμε το No Goal σε απόδοση 2.00. Το στοίχημά μας είναι το αντίθετο του G/G (να σκοράρουν και οι δύο) και επιβεβαιώνεται αν σκοράρει μία από τις δύο ομάδες μόνο, ή καμία (0-0). Στο NG οι 5/7 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις και στις 2 έδρες (για όλες τις διοργανώσεις). Στο Under 2,5 οι 4 τελευταίες μεταξύ τους συναντήσεις με γηπεδούχο τη Βαλένθια (3 για Πριμέρα, 1 για Γιουρόπα Λιγκ). Συνδυασμός με Under 2,5 στις 3/4. το NG τα 6/8 τελευταία ματς των «νυχτερίδων» για όλες τις διοργανώσεις. Πρόκειται για το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι στη φάση των «16» του Κόπα Ντελ Ρέι. Το σημερινό θα είναι το δεύτερο παιχνίδι του Πίτσι στον πάγκο των γηπεδούχων, με τον Αργεντινό τεχνικό (διάδοχος του Μίροσλαβ Τζούκιτς) να ξεκινάει με το... δεξί τη θητεία του, καθώς η Βαλένθια κατέβαλε το Σάββατο την αντίσταση της Λεβάντε στο τοπικό ντέρμπι. Βέβαια, η συγκεκριμένη νίκη δεν αποτέλεσε πανάκεια, αλλά σε κάθε περίπτωση ανύψωσε το ηθικό των «νυχτερίδων» ενόψει του σημερινού ματς. Η Βαλένθια μετρά 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες στα 6 τελευταία ματς πρωταθλήματος, ενώ σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται από ένα σερί 2-2-2. Όσον αφορά τα εντός έδρας παιχνίδια της, το σερί των τελευταίων 7 αγώνων για όλες τις διοργανώσεις είναι στο 3-2-2, ενώ σε επίπεδο Πριμέρα «τρέχει» ένα 2-1-3 στα 6 τελευταία «εντός». Ο Πίτσι αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με το σαββατιάτικο ματς. Επιστροφή για τον αποθεραπευθέντα Ζοάο Περέιρα. Η Ατλέτικο, από την πλευρά της, θα μπει στο σημερινό ματς με σκοπό να διασφαλίσει ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στο «Καλδερόν», προκειμένου να παραμείνει εντός της προσπάθειας υπεράσπισης του τίτλου (που κατέκτησε πέρσι μέσα στο «Μπερναμπέου). Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμέονε συνέχισε τη νικηφόρα πορεία της και στην «αυγή» του 2014, με το διπλό επί της Μάλαγα. Οι «ροχιμπλάνκος» παραμένουν στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν, συγκάτοικοι με την Μπαρτσελόνα (49β. σε 18 ματς), ενώ έχουν δεχθεί φέτος μόλις 1 ήττα σε όλες τις διοργανώσεις. Με νίκες έχουν συνδυαστεί τα 7 τελευταία παιχνίδια τους (για όλες τις διοργανώσεις), ενώ σε επίπεδο πρωταθλήματος είναι αήττητοι στις τελευταίες 9 αγωνιστικές, με 8 νίκες και 1 ισοπαλία. Εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν ο μέσος Γκάμπι και ο μεσοεπιθετικός Ραούλ Γκαρθία, με αμφότερους να παίρνουν φανέλα βασικού. Σε περίπτωση που ο Σιμεόνε αποφασίσει να προχωρήσει σε περαιτέρω αλλαγές στο αρχικό σχήμα, θεωρείται πιθανή η είσοδος σε αυτό των Αλντερβέιρελντ (κεντρικός αμυντικός) και Αντριάν (μεσοεπιθετικός).

 

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula1 και ενημερωθείτε για όλες τις Μεταγραφές Ιανουαρίου γρήγορα και έγκυρα.