Τρίτη, 07 Ιανουάριος 2014 16:43

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Εκτός έδρας την Τετάρτη με την ΕΠΣ Κορινθίας

Γράφτηκε από τον

Με την ΕΠΣ Κορινθίας παίζουν αύριο Τετάρτη οι μικτές ομάδες νέων και παίδων της ΕΠΣ Μεσσηνίας με στόχο ισάριθμες νίκες, τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Οι αγώνες θα γίνουν στο γήπεδο Συνοικισμού Κορίνθου, με το ματς των παίδων να ξεκινά στη 1 το μεσημέρι και αυτών των νέων στις 3 το μεσημέρι.
Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 9 το πρωί από το Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία και θα την συνοδέψουν ο έφορος των μικτών ομάδων Κώστας Κανελλόπουλος, οι προπονητές Αγγελος Σκαφιδάς, Αλέκος Τσατάς και Παναγιώτης Δρούγας και ο γιατρός Γιάννης Στεφανούρης. Μετά τις 7 πρώτες αγωνιστικές οι νέοι της Μεσσηνίας είναι στην πρώτη θέση με διαφορά τεσσάρων βαθμών από τη δεύτερη ΕΠΣ Αργολίδας, ενώ οι παίδες της Μεσσηνίας είναι στην τέταρτη θέση με 8 βαθμούς, όμως απέχουν μόλις τρεις βαθμούς από την πρώτη θέση που είναι η ΕΠΣ Αργολίδας.
Οι αποστολές των δύο ομάδων έχουν ως εξής:
ΝΕΟΙ: Αλεξόπουλος, Παπαθεοδώρου, Δρογγίτης, Παπαγιαννέας, Παπαδόπουλος, Βέλμαχος, Μάλαμας, Νικολόπουλος, Στυλιανόπουλος, Σταματόπουλος, Ψωμάρας, Λάγιος, Καλύβας, Δούβας, Ζαγαρέλος, Κοστρίβας, Γιαννής, Εξαρχάκος.   
ΠΑΙΔΕΣ: Τσιλιγωνέας, Ι. Καραχάλιος, Κατσίρας, Συρμπόπουλος, Πετράκος, Πετρόπουλος, Ψυχογιάννης, Κάππος, Τριανταφυλλάκης, Μπάκας, Σαρδέλης, Παπαθεοδωρίδης, Αντεμάϊ, Κανιώρος, Μπούνας, Ζαχαρόπουλος, Πανταζής, Γεωργουλάκος.  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ