Παρασκευή, 14 Σεπτέμβριος 2018 12:39

Κωνσταντόπουλος: "Έχει πρόβλημα στην άμυνα η Τσέλσι"

Γράφτηκε από τον
Κωνσταντόπουλος: "Έχει πρόβλημα στην άμυνα η Τσέλσι"

Ο τερματοφύλακας της Μίντλεσμπρο, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, μίλησε για τους αγώνες του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι, τον Κέπα, τον Ντε Χέα, τον Άκπομ και τον Αζάρ.

Σε ηλικία 39 ετών ο Μεσσηνιακής καταγωγής Δημήτρης Κωνσταντόπουλος συνεχίζει να αγωνίζεται στην Αγγλία, με τη φανέλα της Μίντλεσμπρο. Ο πολύπειρος κίπερ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό FAIR PLAY FM 96,1 για την επιλογή του να παίζει επί 12 χρόνια στην Αγγλία, για τους αγώνες του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι στο Europa League, τον Κέπα, τον Ντε Χέα, τον Άκπομ και τον Αζάρ.

Για την επί 12ετία επιλογή του να αγωνίζεται στην Αγγλία:

"Ο πατέρας μου ήταν οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εγώ του Πέτερ Σμάιχελ. Ήμουν και φίλος του ΠΑΟΚ. Πήγαινα μικρός στην Τούμπα, υπήρχε και μια περίπτωση να πάρω μεταγραφή τον ΠΑΟΚ. Στην Αγγλία έζησα με την Μίντλεσμπρο και την εμπειρία της Πρέμιερ Λιγκ. Ήταν κάτι τρομερό".

Για την προσεχή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι:

"Το πάθος στην Τούμπα θα είναι πρωτόγνωρο για παίκτες που παίζουν στην Αγγλία. Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει και αξιοποιήσει την Τούμπα μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Η αμυντική γραμμή της Τσέλσι άλλαξε φέτος και δεν έχει ομοιογένεια. Κι αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ. Εάν δαμάσει την επίθεση της Τσέλσι στην Τούμπα θα πάει με άλλη ψυχολογία και στο ματς της Αγγλίας. Η Τσέλσι θέλει να κερδίζει και στα φιλικά. Ατού του ΠΑΟΚ θα είναι και η πίεση της Τσέλσι να κερδίσει. Έχει φοβερούς χειριστές της μπάλας η Τσέλσι. Θέλει τον έλεγχο του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να σχεδιάσει ένα πλάνο για να προσπαθήσει να μην αφήσει την Τσέλσι να διασπάσει την άμυνά του στην Τούμπα. Όσο περνάει ο χρόνος και δεν βάζει γκολ η Τσέλσι θα έχει περισσότερο άγχος και θα μένουν κενοί χώροι στην άμυνά της, τους οποίους μπορούν οι παίκτες του ΠΑΟΚ να τους αξιοποιήσουν στις αντεπιθέσεις".

Για τον Ακπόμ:

"Είχα παίξει και αντίπαλός του όταν ήταν δανεικός στην Χαλ. Είναι δυνατός και ταχύς, με δυνατό σουτ και με τα δύο πόδια. Θα είναι “όπλο” του ΠΑΟΚ στην κόντρα επίθεση στον αγώνα με την Τσέλσι, γιατί ξέρει και το αγγλικό στυλ".

Για τον Αζάρ:

"Είναι η μεγαλύτερη απειλή. Από το τίποτα μπορεί να κάνει φάση και γκολ. Οργανώνει όλο το παιχνίδι της Τσέλσι που έχει και τον Μοράτα, ο οποίος είναι φορ κλάσης, ενώ και ο Ζιρού όταν μπαίνει αλλαγή δίνει κάτι διαφορετικό στοχεύοντας κατευθείαν στην αντίπαλη άμυνα".

Για τον Κέπα:

"Είναι πιο ελαστικός από τον Κουρτουά, αλλά θέλει προσαρμογή, γιατί και ο Ντε Χέα είχε πρόβλημα στην αρχή στην Αγγλία".
Πηγή: sport24.gr