Σάββατο, 15 Σεπτέμβριος 2018 14:36

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Κουτσαναστάσης και Μιχαλακέας σε σεμινάριο της ΚΕΔ

Γράφτηκε από τον

 

Ο διαιτητής Γιάννης Κουτσαναστάσης (φωτό) και ο Ανδρέας Μιχαλακέας μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΜ, θα συμμετάσχουν στα αντίστοιχα σεμινάρια που διοργανώνει το διήμερο Δευτέρα 17 και Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΜ.

Ο Γιάννης Κουτσαναστάσης, θα συμμετάσχει τη Δευτέρα νωρίς το πρωί στις αγωνιστικές δοκιμασίες της ΚΕΔ/ΕΠΟ, που έχουν οριστεί να γίνουν στο βοηθητικό γήπεδο του Ο.Α.Κ.Α., ενώ στο πρόγραμμα υπάρχει και θεωρία, όπου έχει προγραμματιστεί να γίνει σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ξενοδοχείου “President”, στην Αθήνα. Να σημειωθεί ότι είναι τρία χρόνια στους πίνακες διαιτητών Γ’ εθνικής και θα κάνει την προσπάθεια του να περάσει με επιτυχία στα τεστ και να περιμένει από τα μέλη της ΚΕΔ να τον τοποθετήσουν στον πίνακα της παραπάνω κατηγορίας.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου έχει ως εξής: Τη Δευτέρα, πρώτη ημέρα του σεμιναρίου από τις 6.45 έως τις 11 το πρωί οι διαιτητές θα πάρουν μέρος στις αγωνιστικές δοκιμασίες. Το απόγευμα 4 με 5 και 6.30 με 8 θα περάσουν από συνέντευξη, από τα μέλη της ΚΕΔ. Ενδιάμεσα από τις 5.30 έως τις 6.15 θα συμμετάσχουν σε γραπτές εξετάσεις σε θέματα του κανονισμού διαιτησίας.

Ο Ανδρέας Μιχαλακέας θα παρακολουθήσει το σεμινάριο παρατηρητών-εκπαιδευτών Γ’ κατηγορίας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 11.05 όλοι οι παρευρισκόμενοι παρατηρητές θα παρακολουθήσουν αγώνα, έως στις 12.15 μ. Μετά από τις 12.30 το μεσημέρι έως τη 1 θα υποβληθούν σε Video Test, ενώ μετά από ένα σύντομο διάλειμμα 15 λεπτών θα ασχοληθούν με τη Σύνταξη Εκθεσης. Το απόγευμα μέσα σε μια ώρα, από τις 4 έως τις 5 θα πρέπει να αναπτύξουν ένα θέμα, το οποίο θα τους δώσει η ΚΕΔ.

Τη δεύτερη ημέρα του σεμιναρίου, την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου διαιτητές και παρατηρητές θα ενημερωθούν από την ΚΕΔ για του Κανόνες Παιχνιδιού 2018-2019. Συγκεκριμένα το πρωί 9 με 10 θα ενημερωθούν για το πρώτο μέρος και από τις 10.15 έως 11.15 για το δεύτερο μέρος.

Θα ακολουθήσει για μισή ώρα από τις 11.30 έως τις 12 η ενημέρωση για τις αλλαγές στους Κανόνες Παιχνιδιού.