Τρίτη, 18 Σεπτέμβριος 2018 13:51

ΠΑΜΙΣΟΣ: Στα “πράσινα” και ο Μάραντος

Γράφτηκε από τον

Μπορεί το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής να ξεκινά σε 12 μέρες, αλλά το ρόστερ του Παμίσου δεν έχει κλείσει.

Η ομάδα της Μεσσήνης προχώρησε χθες σε μία ακόμα μεταγραφή, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Παναγιώτη Μάραντου. Ο 19χρονος μεσοαμυντικός αγωνίστηκε πέρυσι με τον Τσικλητήρα Πύλου στη Γ’ εθνική, ενώ έχει παίξει ακόμα σε Βέργα, Αίαντα, Α.Ο. Φαραί και Απόλλωνα Καλαμάτας.

Να σημειωθεί ότι ο Μάραντος συμμετείχε στην προετοιμασία του Παναρκαδικού, αλλά δεν τα βρήκε με την ομάδα της Τρίπολης και θα συνεργαστεί ξανά με το Νίκο Κακαλέτρη, ο οποίος οδήγησε ως γνωστόν τον Τσικλητήρα για δύο σεζόν στη Γ’ εθνική και αποχώρησε πριν από λίγους μήνες. Εντός της εβδομάδας αναμένονται και άλλες μεταγραφές στον Πάμισο, προκειμένου να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα.

Ματαιώθηκε και το δεύτερο φιλικό

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Πάμισος με ανατροπή στο β’ ημίχρονο νίκησε το Σάββατο με 5-1 τη Σπερχογεία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του κυπέλου Μεσσηνίας. Την Κυριακή το εντός έδρας φιλικό με την Ενωση Λέρνας ματαιώθηκε λόγω αδυναμίας προσέλευσης της ομάδας της Αργολίδας.

Επίσης δεν θα γίνει ούτε το προγραμματισμένο γι’ αύριο φιλικό με τον Αστέρα Βλαχιώτη στη Λακωνία.

Οι “πράσινοι” αποφάσισαν να μην δώσουν φιλικό αυτή την εβδομάδα, με δεδομένο ότι την Κυριακή υπάρχει και ο νοκ – άουτ προημιτελικός με την Καλαμάτα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Οσον αφορά το ματς με τη Σπερχογεία, ο Πάμισος παρουσιάστηκε διπρόσωπος σύμφωνα και με το Νίκο Κακαλέτρη.“Είχε δύο πρόσωπο. Ενα ασυντόνιστο πρώτο ημίχρονο και ένα καλύτερο δεύτερο. Προετοιμαζόμαστε για το πρωτάθλημα και τα δυνατά και ανταγωνιστικά παιχνίδια αυτή την περίοδο, θα μας βοηθήσουν να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι παραβλέπουμε το θεσμό του κυπέλλου”, λέει στην “Ελευθερία” ο προπονητής του Παμίσου.

Η ομάδα της Μεσσήνης βρέθηκε να χάνει στο σαββατιάτικο ματς με τη Σπερχογεία με 1-0, αλλά στο β’ μέρος ήταν “καταιγιστική” και πέτυχε πέντε γκολ!