Τρίτη, 18 Σεπτέμβριος 2018 16:08

Θετικό ξεκίνημα του Τσιγάρου στην Οστάνδη

Γράφτηκε από τον

 

Νέα σελίδα στην ποδοσφαιρική του διαδρομή θέλει να ανοίξει ο 20χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Τσιγάρος, ο οποίος από τις αρχές του χρόνου έχει μετακομίσει στο Βέλγιο για λογαριασμό της Οστάνδης.

Ο νεαρός τερματοφύλακας, που έφυγε από τον Απόλλωνα Καλαμάτας, Δημήτρης Τσιγάρος έχει ενταχθεί στην Κ21 της Οστάνδης και στα έως τώρα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί, έχει πάρα πολύ καλή παρουσία. Μάλιστα μοιράζεται τους αγώνες με τον τρίτο τερματοφύλακα της πρώτης ομάδας, Ντε Μπιέ Τόμας. Στην Κ21 αγωνίζονται και όσοι παίκτες, μένουν εκτός αποστολής της πρώτης ομάδας.

Την περασμένη Πέμπτη αγωνίστηκε στην βασική ενδεκάδα της Κ21 σε εκτός έδρας αγώνα για το κύπελλο Βελγίου με αντίπαλο την Μπριζ. Νικήτρια αναδείχθηκε η γηπεδούχος ομάδα με 3-0 και ο επαναληπτικός αγώνας έχει οριστεί για τις 15 Οκτωβρίου στο γήπεδο της Οστάνδης.

Οσον αφορά το πρωτάθλημα σήμερα η Οστάνδη θα υποδεχτεί τη Λόκερεν σε παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ21 του Βελγίου, όπου αναμένεται να αγωνιστεί και πάλι στην αρχική 11άδα.

Αν και δεν είναι εύκολο, από το τοπικό πρωτάθλημα της Μεσσηνίας, να βρεθεί στη δεύτερη ομάδα ενός συλλόγου της πρώτης κατηγορίας του Βελγίου, θα κάνει την προσπάθεια του για να διεκδικήσει όχι μόνο την καθιέρωσή του στην Κ21, αλλά να μπει σιγά-σιγά και στην πρώτη ομάδα και να πραγματοποιήσει το όνειρο του διεκδικώντας τη θέση του βασικού τερματοφύλακα.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ