Τετάρτη, 19 Σεπτέμβριος 2018 13:00

ΜΑΝΤΖΟΥΝΗΣ: “Η δουλειά στον Πάμισο, με έφερε στον Πανηλειακό”

Γράφτηκε από τον
ΜΑΝΤΖΟΥΝΗΣ: “Η δουλειά στον Πάμισο, με έφερε στον Πανηλειακό”

Πρωταθλητής με την Κυπαρισσία, πρωταθλητής και με τον Πάμισο.

Ο Αλέξης Μαντζούνης έχει αφήσει το στίγμα του στη Μεσσηνία και πλέον θέλει να κάνει το ίδιο και στην Ηλεία. Ο 52χρονος Μεσσήνιος τεχνικός είναι εδώ και λίγες μέρες ο νέος προπονητής του Πανηλειακού, που δεν θα βρεθεί φέτος στο δρόμο των μεσσηνιακών ομάδων, καθώς τοποθετήθηκε σε άλλο όμιλο της Γ’ εθνικής.

Ο Αλέξης Μαντζούνης όμως δεν ξεχνά τη Μεσσηνία και χθες ήταν στη Μεσσήνη για να δει φίλους και γνωστούς.

“Θέλω να ευχηθώ στην πρώην μου ομάδα τον Πάμισο να έχει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς. Η δουλειά που έγινε στον Πάμισο, βοήθησε ώστε να γίνει το επόμενο βήμα και με έφερε στον Πανηλειακό. Γι’ αυτό και ευχαριστώ τον Πάμισο”, λέει στην “Ελευθερία” ο καταξιωμένος προπονητής, που έχει εργαστεί ακόμα σε Αστέρα Βλαχιώτη, Θρασύβουλο, Κορωνίδα Κοιλάδας και στις ομάδες Κ 15, Κ17, Κ20 της Καλλιθέας, αλλά και συνεργάτης της πρώτης ομάδας. Στο ξεκίνημα της καριέρας του, είχε δουλέψει στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης ως αναλυτής αντιπάλου και σκάουτερ μεταγραφικών στόχων, αλλά και στον Παναιγιάλειο ως συνεργάτης του Π. Τζαναβάρα.

Πλέον καλείται να οδηγήσει τον Πανηλειακό και δηλώνει έτοιμος γι’ αυτή την πρόκληση: “Είναι τιμή, υπερηφάνεια και ευθύνη, γιατί ο Πανηλειακός με επέλεξε συνειδητά από πολλούς άξιους και πιο επώνυμους προπονητές.

Αντιλαμβάνομαι σε ποια ομάδα ήρθα. Ξέρω τις απαιτήσεις που υπάρχουν και θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα τη χαίρεται ο κόσμος. Θα παίζει με ψυχή και θα αφήνει το στίγμα της” Να σημειωθεί ότι ο Πανηλειακός θα δώσει το Σάββατο φιλικό ματς στον Πύργο με τον Παναρκαδικό, στο οποίο προπονητής είναι ο Μεσσήνιος Αντώνης Μαυρέας, που επίσης έχειι εργαστεί στον Πάμισο.