Τετάρτη, 19 Σεπτέμβριος 2018 15:47

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Θέλει πρόκριση στα ημιτελικά

Γράφτηκε από τον

Μετά τον Ολυμπιακό Ανάληψης, η Ανδρούσα νίκησε στο γήπεδό της και την Κυπαρισσία και βρίσκεται στους “8” του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Οι δύο προκρίσεις έχουν ανοίξει την... όρεξη στο φιλόδοξο σύλλογο που εκτός από το πρωτάθλημα, θέλει να διακριθεί και στο κύπελλο. Το επόμενο εμπόδιο στο δρόμο για τα ημιτελικά είναι ο Απόλλωνας Καλαμάτας, με τη διαφορά ότι ο νοκ – άουτ αγώνας θα είναι εκτός έδρας.

“Σεβόμαστε τον Απόλλωνα είναι μια καλή ομάδα, αλλά μας ενδιαφέρει το κύπελλο και θα παίξουμε για τη νίκη. Κάτι που κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Η ομάδα δείχνει σημάδια βελτίωσης σε σχέση με πέρυσι, αλλά θέλουμε ακόμα δουλειά”, λέει στην “Ελευθερία” ο Νίκος Γεωργακλής για τον προσεχή προημιτελικό.

Χωρίς Γκούνη με Απόλλωνα, επιστρέφει ο Κακογιάννης

Ο προπονητής της Ανδρούσας στα πλάνα που καταστρώνει δεν υπολογίζει τον Δημήτρη Γκούνη, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα από το ματς με την Κυπαρισσία και θα κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Το βέβαιο είναι ότι θα χάσει το ματς του κυπέλλου και πιθανότατα και αυτό της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ομόνοια.

Στον αντίποδα ο Κακογιάννης εξέτισε την ποινή του και θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση του Σαββάτου, με την οποία ανοίγει η “αυλαία” της γ’ φάσης του κυπέλλου Μεσσηνίας.