Πέμπτη, 20 Σεπτέμβριος 2018 13:29

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: “Οσο πιο ψηλά στο κύπελλο και ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα”, λέει ο Γ. Βέλλης

Γράφτηκε από τον

 

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε η φετινή σεζόν προμηνύεται εξαιρετική για τον Γιώργο Βέλλη.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός μετά τα πέντε γκολ στις δύο αναμετρήσεις με τον Ηρακλή Καλαμάτας, βρήκε δίχτυα και στο κυριακάτικο νοκ – άουτ ματς με τον Εθνικό Μελιγαλά και οδήγησε τον Τέλλο Αγρα στους “8” του κυπέλλου Μεσσηνίας. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παμίσου έχει πετύχει όλα τα φετινά γκολ του Αγρα στα επίσημα παιχνίδια και αυτό παρότι αγωνίζεται ως μέσος!

Να σημειωθεί ότι τα τρία από τα έξι τέρματα είναι με πέναλτι, εκ των οποίων τα δύο τα έχει κερδίσει ο ίδιος.

“Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να ξεκινήσω έτσι. Τα γκολ όμως τα πέτυχα μέσα από συνεργασίες. Εχουμε δουλέψει σκληρά στην προετοιμασία για να βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα στους αγώνες”, λέει στην “Ελευθερία” ο Γ. Βέλλης, που αναδείχθηκε πέρυσι πρωταθλητής Μεσσηνίας με τον Πάμισο, ενώ έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα του Μιλτιάδη και της Αναγέννησης Παραλίας.

Ο ικανός ποδοσφαιριστής συνδυάζει στην Καλαμάτα σπουδές και ποδόσφαιρο και αυτό που θέλει πρώτα απ’ όλα είναι: “Να έχω μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς, γιατί είχα την ατυχία να τραυματιστώ πέρυσι και από εκεί και πέρα να βοηθήσω την ομάδα μου και ότι είναι ας έρθει”.

Για τους στόχους του Τέλλου Αγρα σε πρωτάθλημα και κύπελλο είπε: “Εχουμε πλάνο και ξέρουμε τι ζητάμε σε κάθε ματς. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε από σε αγώνα σε αγώνα και να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Α’ τοπική. Μας ενδιαφέρει και το κύπελλο και θα προσπαθήσουμε να φθάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται” Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Τέλλος Αγρας προετοιμάζεται για τον νοκ – άουτ προημιτελικό με την Α.Ε. Μάνης, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στους Γαργαλιάνους. Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Γεωργόπουλος και ανέτοιμοι οι τραυματίες Παπανδρεόπουλος και Λ.Χ. Ανδρώνης.