Παρασκευή, 21 Σεπτέμβριος 2018 13:46

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Ευκαιρία διάκρισης στο κύπελλο

Γράφτηκε από τον

 

Μπορεί να αγχώθηκε, αλλά σημασία έχει ότι ο Τσικλητήρας έφυγε την Κυριακή με το εισιτήριο της πρόκρισης από το Πεταλίδι νικώντας τον τοπικό Απόλλωνα με 1-0 χάρη σε γκολ του Διακουμή στο 115’!

Ετσι βρίσκεται στους “8” του κυπέλλου Μεσσηνίας και με την προοπτική να φθάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής, με δεδομένο ότι στον προημιτελικό θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια και αν προκριθεί το νικητή του ζευγαριού Απόλλωνας Καλαμάτας – Ανδρούσα.

Ο Τσικλητήρας αποφεύγει δηλαδή μέχρι το τελικό τα δύο μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, Καλαμάτα και Πάμισο. Ο Γιώργος Αργυρόπουλος, που ανέλαβε αυτό το καλοκαίρι τα ηνία στον πάγκο, δεν κρύβει άλλωστε ότι το κύπελλο είναι ένας θεσμός που ενδιαφέρει την ομάδα του, η οποία θέλει να διακριθεί φέτος, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν. Ο προπονητής του Τσικλητήρα καλεί μάλιστα τον κόσμο να δώσει το “παρών” και στον νοκ – άουτ προημιτελικό με την Ομόνοια.

“Θέλουμε τον κόσμο να έρθει να μας βοηθήσει σε αυτό το κρίσιμο ματς απέναντι σε μια καλή και έμπειρη ομάδα. Ποντάρω όμως στη θέληση και στη δίψα που έχουν τα παιδιά για το κάτι παραπάνω.

Ο Τσικλητήρας είναι ομάδα του κυπέλλου και πρέπει να συνεχίσουμε αυτή τη θετική παράδοση”, λέει ο Γ. Αργυρόπουλος.

Στη Μεθώνη το ματς

Ο αγώνας με την Ομόνοια ορίστηκε για την Κυριακή στις 4.30 μ.μ. στο γήπεδο της Μεθώνης, μιας και στην Πύλο γίνεται επανασπορά του χλοοτάπητα, ενώ προχωρά και η κατασκευή βοηθητικού γηπέδου.

Ο Τσικλητήρας αναγκάζεται λοιπόν στο ξεκίνημα της σεζόν να προπονείται και να αγωνίζεται μακριά από την έδρα του, αλλά μέχρι σήμερα το πρόσημο στο κύπελλο είναι θετικό και ευελπιστεί ότι το ίδιο θα συμβεί και με τα πρώτα ματς του πρωταθλήματος. Για τον αγώνα της Κυριακής είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Παυλάκου λόγω τραυματισμού και του Γεωργιάδη, που βρίσκεται εκτός Μεσσηνίας.