Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 17:52

ΟΜΟΝΟΙΑ: Θέλει πρόκριση στα ημιτελικά

Γράφτηκε από τον
ΟΜΟΝΟΙΑ: Θέλει πρόκριση στα ημιτελικά

Μετά τον Παπαφλέσσα Χώρας, η Ομόνοια απέκλεισε και την Αναγέννηση Παραλίας και την Κυριακή θα διεκδικήσει την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας, με αντίπαλο τον Τσικλητήρα Πύλου.

Ο βαθμός δυσκολίας βέβαια την Κυριακή είναι σαφώς μεγαλύτερος με δεδομένο ότι θα αντιμετωπίσει μια ομάδα Α’ τοπικής και μάλιστα εκτός έδρας. Ο Βασίλης Μπλέτσας πάντως τονίζει ότι η Ομόνοια εδώ που έφθασε, θέλει να συνεχίσει στο θεσμό και θα εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει. Το αρνητικό για τον προπονητή της καλαματιανής ομάδας είναι ότι δεν έχει πολλές λύσεις, μιας και το ρόστερ είναι μικρό και χρειάζεται να γίνουν 3-4 ακόμα προσθήκες μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Ηδη η Ομόνοια ανακοίνωσε την απόκτηση του αμυντικού Χρήστου Λυμπερόπουλου, ο οποίος μέχρι πριν από λίγες μέρες αγωνιζόταν στην Α.Ε. Μάνης και έπεται συνέχεια.

Να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα απέχουν από την προετοιμασία οι Πολυμενέας και Καρύδης, ενώ ο Γουδέλης είναι τραυματίας, αλλά μάλλον θα προλάβει τον κυριακάτικο προημιτελικό στο γήπεδο της Μεθώνης.