Τετάρτη, 08 Ιανουάριος 2014 19:46

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Πανηγυρική πρωτιά για τους νέους, 1-0 εκτός έδρας την Κορινθία

Γράφτηκε από τον

Με πανηγυρικό τρόπο κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλο της η Μικτή ομάδων νέων Μεσσηνίας που επικράτησε εκτός έδρας της ΕΠΣ Κορινθίας με 1-0.

Ετσι οι νέοι του νομού μας εξασφάλισαν την πρώτη θέση δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων.
Αντιθέτως οι παίδες ηττήθηκαν με 2-0 από την αντίστοιχη ομάδα της Κορινθίας και παρέμειναν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.
Οσον αφορά το παιχνίδι των νέων, όπως μας μετέφερε ο ενωσιακός τεχνικός Αγγελος Σκαφιδάς, ήταν ένα από τα καλύτερα της ομάδας νέων τόσα χρόνια που βρίσκεται αυτός στο τιμόνι των μικτών ομάδων!
Το μοναδικό γκολ πέτυχε στο 11' ο Μάλαμας με σουτ από 30 μέτρα (0-1), ενώ οι Μεσσήνιοι έχασαν πολλές ευκαιρίες με τους Σταματόπουλο, Παπαγιαννέα, Ψωμάρα κ.α.
ΝΕΟΙ: Εξαρχάκος, Γιαννής, Ζαγαρέλος, Δούβας, Καλύβας (46' λ. τρ. Κοστρίβας), Μάλαμας, Λάγιος (70' Παπαδόπουλος), Βέλμαχος, Ψωμάρας, Παπαγιαννέας, Σταματόπουλος (80' Νικολόπουλος).

Ηττα 2-0 για τους παίδες

Οσον αφορά την μικτή παίδων υπέστη άλλη μια ήττα, επηρεαζόμενη από την αποβολή του Τσιλιγωνέα στο 35' με απευθείας κόκκινη κάρτα και ενώ δεν υπήρχε σκορ. Ακόμη οι παίδες είχαν απουσίες με σημαντικότερη αυτή του Σαρδέλη, ενώ στο πρώτο μέρος αποχώρησε τραυματίας ο Συρμπόπουλος.
Το πρώτο γκολ της Κορινθίας μπήκε στο 43' και το δεύτερο στο 60' και τα δύο από αμυντικά λάθη.
ΠΑΙΔΕΣ: Κατσίρας, Συρμπόπουλος (40' λ. τρ. Μπάκας), Πετράκος, Μπούνας, Παπαθεοδωρίδης, Καραχάλιος (50' Ψυχογιάννης), Κανιώρος (70' Πανταζής), Αντεμάι, Πετρόπουλος, Τσιλιγωνέας, Κάππος.
Τα παιχνίδια διαιτήτευσαν οι Ρούτσης, Αστερής και Μπάρτζιος  από την Κορινθία.