Παρασκευή, 21 Σεπτέμβριος 2018 19:06

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις για την ακαδημία της ΑΕΚ Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Την λειτουργίας της ακαδημίας της ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης η ΑΕΚ Καλαμάτας στο δημοτικό γήπεδο Δυτικής Παραλίας (πρώην Σφαγείων).

Ο πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ομάδας Σπύρος Λαπιώτης μαζί με τα μέλη της διοίκησης Λυκούργο Καρολεμέα, Ηλία Βρεττάκο, Βασίλη Πλεμμένο και τον προπονητή της ακαδημίας Παντελή Τσιγαρίδη, υποδέχτηκαν στο χώρο των αποδυτηρίων γονείς και νεαρούς αθλητές, ακολούθησε η εγγραφή των μικρών σε ηλικία παικτών στα τμήματα υποδομής και ακολούθησε η πρώτη προπόνηση. Πριν βγουν στον αγωνιστικό χώρο για την πρώτη προπόνηση οι νεαροί αθλητές, ο πρόεδρος Σπύρος Λαπιώτης και ο προπονητής Παντελής Τσιγαρίδης καλωσόρισαν τους γονείς και τα παιδιά τους και σε σύντομο χαιρετισμό μεταξύ άλλων τους ενημέρωσαν για τους σκοπούς της ακαδημίας, αλλά και τον τρόπο λειτουργίας της, ενώ τόνισαν ότι θα υπάρξει συνεργασία σε διάφορα επίπεδα με τη ΠΑΕ ΑΕΚ.

Σήμερα σύμφωνα με το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη προπόνηση, η οποία θα αρχίσει στις 4.30 το απόγευμα. Παράλληλα με τις προπονήσεις θα γίνονται και εγγραφές νεαρών αθλητών στα τμήματα υποδομής. Οπως έχει σημειώσει η διοίκηση σχετικά με την ακαδημία, η ομάδα θα λειτουργήσει τμήματα προπαιδικό, τζούνιορ, προτζούνιορ και μπαμπίνι. Οι ώρες προπόνησης θα είναι Δευτέρα 3-4.30 μ.μ., Τετάρτη και Παρασκευή 4.30-6 μ.μ., ενώ την Κυριακή οι προπονήσεις θα ξεκινούν στις 10 το πρωί.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ