Τετάρτη, 08 Ιανουάριος 2014 21:59

"Χτυπά" δύο παίκτες του Βύζαντα Μεγάρων η Μεθώνη!

Γράφτηκε από τον

Η εντός έδρας ήττα από την Εράνη μπορεί να έριξε τη Μεθώνη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, όμως στο στρατόπεδο των "βυσσινί" δεν είναι διατεθειμένοι να τα παρατήσουν όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία.

Ετσι στη προπόνηση της Τετάρτης έδωσαν το παρών δύο ποδοσφαιριστές του Βύζαντα Μεγάρων (παίζει στη Β' εθνική) με σκοπό αν αφήσουν καλές εντυπώσεις να αποκτηθούν.
Πρόκειται για δύο νεαρούς παίκτες 20 και 21 χρονών, ένα σέντερ φορ και ένα χαφ. Οι εν λόγω ποδοσφαιριστές θα περάσουν και την Πέμπτη από το… μικροσκόπιο του Θανάση Λακριντή και το πιθανότερο είναι να αποκτηθούν από τον ΑΟΜ αφού τους συνοδεύουν πολύ καλές συστάσεις. Μάλιστα ο επιθετικός ήταν πέρυσι πρώτος σκόρερ του Βύζαντα στο πρωτάθλημα κάτω των 20 ετών.
Επαφές υπάρχουν και με άλλους ποδοσφαιριστές εκτός Μεσσηνίας και μάλιστα οι διοικούντες έχουν κάνει κρούση σε έναν εγνωσμένης αξίας τερματοφύλακα που παίζει σε ομάδα Γ' εθνικής!
Ετσι γίνεται αντιληπτό πως οι διοικούντες του ΑΟΜ σε συνεργασία με τον Θανάση Λακριντή είναι αποφασισμένοι να ενισχύσουν την ομάδα, πιστεύοντας πως μπορεί με να κάνει έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο και να… σώσει την παρτίδα, αφού η απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού δεν είναι μεγάλη.
Η Μεθώνη παίζει το Σάββατο εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας με όλους τους παίκτες διαθέσιμους, αφού υπολογίζεται και ο Νικολόπουλος που έλειπε για προσωπικούς λόγους εκτός Μεσσηνίας στο ματς με την Εράνη.